joi, 28 martie, 2024

Cine este, de fapt, iubita lui Bursucu de la Kanal D! Imagini rare cu Andreea (are o fata dintr-o relatie anterioara)

Distribuie:

Publicat:

Bursucu este unul dintre cei mai iubiți oameni de la Kanal D. Acesta, deși este cunoscut de foarte multă lume, nu a vorbit de prea multe ori despre viața sa privată. Vedeta este într-o relație de 8 ani cu o tânără superbă pe nume Andreea.

Deși multă lume îl cunoaște pe Bursucu, puțini sunt cei care știu că acesta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Andreea. Iubita lui nu este persoană publică și nici nu a avut foarte multe apariții TV de-a lungul timpului. Cu toate acestea, există câteva fotografii cu ea în mediul online.

Aceasta lucrează ca manager la cel mai mare parc de distracții al stațiunii Mamaia. Andreea nu doar că are o carieră, ci este și o mamă extrem de iubitoare, potrivit viva.ro.

Bursucu are o relație de opt ani cu o tânără superbă, care l-a făcut și tătic pentru prima oară! Cei doi cresc în acest moment două fetițe absolut superbe, una de 15 ani, Alesia și alta de 2 ani, Anays. Adolescenta este fiica Andreei dintr-o relație anterioară. Aceasta a crescut-o de una singură deoarece tatăl biologic al copilului a murit când Alessia avea doar 3 ani.

„Este o fată tare frumoasă și foarte deșteaptă. Ne înțelegem foarte bine, e o fată cu totul și cu totul deosebită. Nici nu avea cum sa fie altfel, având în vedere ce mamă extraordinară are”, spunea Bursucu despre fiica sa vitregă, pentru Click.ro.

Bursucu si iubita lui cauta bona pentru Anays

Bursucu și iubita lui au decis să facă o schimbare în viața de familie. Prezentatorul matinalului de la Kanal D a anunțat recent, pe contul personal de Facebook, că este în căutare de bonă pentru fetița lui, Anays.

„CAUT BONĂ PENTRU ANAYS! Anays este în căutare de prietenă NOUĂ! Dacă ești din Constanța și vrei să fii prietena lui Anays, te așteptăm! Doamnelor, domnișoarelor, caut bonă pentru fetița mea de 3 ani și 10 luni.

Ea este o puștoaică energică, dornică de activități, joacă, dans și voie bună dar și cuminte,înțelegătoare și frumoasă.

CE-MI DORESC DE LA BONĂ? Să fie o persoană calmă dar și veselă în același timp, un bun pedagog dar și prieten!  PROGRAMUL nu este unul fix! SALARIUL??? Va fi cu siguranță pe măsura cerințelor, dar îl vom discuta în privat după ce ne cunoaștem”, a scris Bursucu pe pagina lui de Facebook.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img