miercuri, 24 aprilie, 2024

Cine este, de fapt, noul iubit al Andreei Balan! Si-au oficializat relatia si s-au sarutat in public

Distribuie:

Publicat:

Se pare ca a rasarit soarele si pe strada Andreei Balan. Vedeta a fost fotografiata de CANCAN.ro in compania noului ei iubit. Cei doi au iesit impreuna in zona Nordului din Bucuresti, s-au tinut de mana si s-au sarutat.

Dupa despartirea de Tiberiu Argint, Andreea Balan nu a mai fost vazuta in compania unui barbat. Pana in urma cu cateva zile. Cantareata are un nou iubit si au fost fotografiati impreuna de CANCAN.ro.

Cei doi indragostiti au iesit la o terasa din zona Nordului din Bucuresti. Distracția celor doi amorezi durează aproape de ora 2, după care, la ieșire, mai oferă încă o dovadă a faptului că sunt împreună. Ies ținându-se de mână din restaurant, fără să le pese de nimeni și nimic. Însă atunci când ajung pe alee, lângă lac, își dau drumul la mână și merg umăr lângă umăr. Discuția nu se oprește și nici nu devine nelalocul ei, semn că relația nu e de ieri de azi, având în vedere relaxarea de care dau dovadă, scrie CANCAN.ro.

Potrivit primelor informatii, noul iubit al Andreei Balan este om de afaceri, iar relatia lor este la inceput. Ramane de vazut cum va evolua povestea de iubire dintre cantareata si noul partener din viata ei.

Adevaratul motiv pentru care Andreea Balan s-a despartit de Tiberiu Argint

Andreea Balan si Tiberiu Argint s-au despartit! La baza acestei decizii au stat mai multe motive! Viziunea diferita asupra relatiei, dorinta artistei de a se casatori din nou si ezitarea lui de a-si intemeia o familie au dus la destramarea relatiei, care dura de un an si cinci luni.

Dezvaluirile au fost facute de persoane apropiate cantaretei pentru sursa citata. La putin timp dupa ce in presa au aparut zvonurile rupturii, Andreea Balan a plecat in vacanta in Egipt, alaturi de fiicele sale, dar si de mama ei.

In urma cu un an, Andreea Balan si-a deschis sufletul si a vorbit pentru prima oara despre relatia cu Tiberiu Argint. “Sunt, in sfarsit, linistita, sunt fericita, toata perioada cu separarea, cu divortul a trecut. A trecut aproape un an, in februarie facem un an. Si sunt foarte, foarte linistita, si ma concentrez foarte mult pe fetele mele, si vreau ca aceasta latura, aceasta parte personala sa o tin pentru mine”, a dezvaluit Andreea Balan.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img