vineri, 26 aprilie, 2024

Cine este femeia care se afla in masina cu Ilie Nastase in seara in care a fost incatusat. Brigitte Sfat a dat cartile pe fata

Distribuie:

Publicat:

Brigitte Sfat a rabufnit dupa ce a primit numeroase apeluri si mesaje pentru a oferi explicatii legate de incidentul prin care a trecut Ilie Nastase, in urma caruia s-a ales cu doua dosare penale.

Aceasta a postat pe profilul de Facebook o poza cu tanara care se afla in masina lui Nastase, atunci cand a fost prins de politisti conducand sub influenta alcoolului. Brigitte a dat cartile pe fata si a dezvaluit identitatea femeii.

"Va rog sa o sunati de astazi inainte pe numita *** Alina pentru mai multe informatii din dimineata cu pricina. Multumesc", a scris Sfat.

Reamintim ca saptamana trecuta, Ilie Nastase a fost incatusat si dus la o sectie de politie pentru ca a refuzat sa ofere documentele sale dupa ce a fost oprit de agentii de circulatie. Mai mult decat atat, dupa ce a plecat de la Spitalul Floreasca, Nastase a urcat pe motocicleta si a fost din nou oprit de politisti si acuzat ca a trecut peste linia dubla continua si nu a oprit la culoarea rosie a semaforului. Si de aceasta data politistii au intampinat un refuz din partea fostului tenisman, motiv pentru care i-au intocmit inca un dosar penal.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img