joi, 25 aprilie, 2024

Cine este fostul soț al Alinei Pușcaș. Prezentatoarea de la Antena 1 a aflat din presă că este înșelată, la doar cateva luni de la cununie

Distribuie:

Publicat:

Despre mariajul vedetei Antena 1, Alina Pușcaș și Viktor Bieltz, s-a scris la vremea respectivă mult în presa românească. Alina, în 2014, afla din presa de scandal de relația fostului soț cu o altă damă. Acest lucru a dărâmat-o complet, totul culminând cu divorțul.

Cine este fostul soț al Alinei Pușcaș

Viktor Bieltz, fostul soț al Alinei Pușcaș, este un român de origine germană. Acesta, împreună cu austriacul Josef Hornegger, directorul unei reprezentanțe în România, a unei companii austriece de reabilitare a căilor ferate, Swietelsky Baugesellschaft M.B.H. Linz, au fost implicați într-un scandal de dare și luare de mită, în complicitate cu reprezentați ai statului român.

Prezentatoarea de la Antena 1 a aflat din presă că este înșelată, la doar câteva luni de la cununie

În 2014, se publicau în presa de scandal românească poze compromițătoare, în care, la vremea aceea soțul vedetei Antena 1, apărea sărutându-se cu o altă femeie. Toate acestea se întâmplau la nici un an de la căsătoria celor doi.

Alina şi-a apărat partenerul, la momentul publicării respectivelor poze, şi a declarat că femeia din fotografii era o prietenă şi că sărutul a fost doar un pupic amical. Între timp, aceasta a încercat chiar să îşi salveze căsnicia într-o vacanţă în doi departe de ţară, dar fără rezultat. După momentul divorțului Alina a încercat să-și revină.

La aproximativ trei ani de la acest episod, se recăsătorea cu tatăl celor doi copii, medicul Mihai Stoenescu. Cei doi aveau, la momentul căsătoriei, 2 copii, un băiat şi o fetiţă, născuţi la diferenţă mică de timp.

Alina a rămas însărcinată cu fetiţa la 8 luni după ce devenise mamă pentru prima dată şi a adus-o pe lume la sfârşitul anului 2016.

    ”Mi-am dorit sigur doi copii, în imaginația mea, așa arată familia completă și perfectă: doi copii și doi părinți”, declara vedeta.

Acum vedeta are trei copii, având în vedere că în toamna anului trecut a mai dat naștere, pe 3 august, prin cezariană, unei fetițe, pe nume Iris.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img