marți, 19 martie, 2024

Cine este și cu ce se ocupă mama Raisei, fetița spulberată pe trecerea de pietoni

Distribuie:

Publicat:

Raisa, un copil nevinovat, a fost spulberata pe trecerea de pietoni in timp ce se indrepta spre casa de la scoala. Parintii indurerati si oameni care au empatizat imediat cu tragedia familiei spera se se faca dreptate in acest caz, iar cel care a savarsit fapta sa fie tras la raspundere corespunzator.

Parintii Raisei, fetita de numai 11 ani spulberata pe trecerea de pietoni, cer sa se faca dreptate

Tatal Raisei, fetita ucisa pe trecerea de pietoni, spera ca dreptatea sa invinga si fapta sa nu ramana nepedepsita. Barbatul a avut puterea sa vorbeasca despre tragedie si sa se adreseze politistului care a savarsit cumplita fapta.

A fost greu! A fost foarte greu! Dar, probabil că o să ne ajute să trecem mai departe.

…) Suntem în ianuarie și ar fi trebuit să fie zăpadă și ger, dar soarele acesta a ieșit numai pentru ea, ca să-i lumineze calea. Să știți că acest polițist o să plătească.

Probabil Dumnezeu o să facă în acest fel încât să plătească și el tot cu viața pentru fata mea, pentru că așa ar trebui”, a spus tatăl fetiței.

Ce publica Raisa pe contul de TikTok

Întrebat cum crede că se desfășoară ancheta, acesta a răspuns:

„Eu sper că autoritățile o să-și facă treaba și datoria, pentru că totuși e un copil de 11 ani care nu ar fi trebuit să plece așa repede pentru un nenorocit care aleargă ca disperatul. Eu sper că o să fie bine, dar toți trebuie să ne gândim că trăim în România.

Și trăind în România s-ar putea ca totul să fie mușamalizat, toți să se spele pe mâini. Dar, noi sperăm să fie bine. Să facă dreptate! Să plătească pentru că asta e”.

Cine este si cu ce se ocupa mama Raisei, fetita ucisa pe trecerea de pietoni de catre un politist

Cei care ii cunosc pe parintii Raisei au numai cuvinte de lauda la adresa lor. Conform Fanatik.ro, mama copilei care si-a pierdut viata in tragicul accident, este coafeza in cartierul unde Raisa locuia impreuna cu parintii si cu fratiorul in varsta de 3 ani. ”Ei sunt niște oameni tare de treabă, Lili e coafeză, ne aranjăm toate la ea la salon”, a declarat o vecină a familiei Raisei. 

Premierul Nicolae Ciucă a transmis condoleanțe familiei îndoliate. Demnitarul a declarat că i-a cerut ministrului de interne să se asigure că ancheta privind stabilirea responsabilității se va derula rapid.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img