joi, 25 aprilie, 2024

Cine este și cum arată criminalul din Bascov care și-a omorât familia

Distribuie:

Publicat:

În această după-amiază a avut loc o crimă de-a dreptul șocantă în județul Argeș. Au fost înregistrate cinci victime, printre care și o fetiță în vârstă de numai cinci ani. Cel care le-a ucis este un alt membru al familiei lor, un bărbat în vârstă de 53 de ani care are probleme psihice. Oamenii legii l-au prins.

Astăzi, în urmă cu câteva ore, un bărbat a apelat numărul unic de urgență 112 și i-a anunțat pe polițiști că i-a găsit pe membrii familiei sale morți în casă. Este vorba despre soția, fiica în vârstă de 5 ani, cei doi socri și un cumnat.

Cine este și cum arată criminalul din Bascov

Așadar, bărbatul în vârstă de 53 de ani sora, părinţii, fratele şi nepoata, în vârstă de 5 ani. Autoritățile au transmis inițial faptul că victimele prezentau mai multe plăgi prin înjunghiere la nivelul corpului, însă ulterior s-a aflat că s-au găsit urme de violeță.

Bărbatul se află în custodia polițiștilor, iar cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș. Bărbatul ar fi încercat să se ascundă într-o pădure din apropiere înainte de a fi găsit, pentru a-și pune capăt zilelor.

Oamenii legii din Argeș l-au găsit la timp. La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bascov, polițiștii de investigații criminale și luptătorii din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

Ce spune primarul despre autorul crimei

Echipajele prezente la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă. Criminalul este un bărbat în vârstă de 53 de ani. Despre el, primarul spune că era luat în evidență de catre DGASPC Argeș și că primea o indemnizație în valoare de 375 de lei.

Gheorghe Stancu, primarul comunei Bascov, judeţul Argeş, a precizat la Antena 3 că sora agresorului este asistenta la spitalul Militar, iar soțul ei medic la spitalul militar – general care se pensionase în urmă cu două luni. Amândoi sunt în stare de șoc.

„Persoana respectivă, Stan Viorel, avea 52 de ani și era în evidențele medicului de familie din 2007 ca persoană cu handicap psihic permanent. Locuia într-o casă cu părintii și fratele, iar peste drum de casa respectivă locuia sora, cu cumnatul și cu fata lor de 5-6 ani.

Era luat în evidență de catre DGASPC Argeș, primea indemnizația aceea de 375 de lei.

Nu ne-a creat probleme de niciun fel în localitate. Paradoxul face ca medicul de familie să locuiasca la câteva case de dumnealui. Tatăl sau era inginer biolog, sora asistentă la spitalul militar, cumnatul care din fericire nu era acasă – medic la spitalul militar, fratele era taximetrist și necasatorit.

Nu prea ieșea din casă, nu au existat probleme pâna acum. Din spusele celor care analizeaza pe aici, l-au prins deja, a vrut sa fugă în padure, a vrut sa se taie la gat, jandarmii si politistii l-au oprit si este acum in dubă”, a declarat primarul.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img