sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Cine este iubita lui Dan Bittman, dupa ce artistul s-ar fi despartit de Monica Odagiu

Distribuie:

Publicat:

Cine este iubita lui Dan Bittman, după ce artistul s-ar fi despărțit de mai tânăra actriță, Monica Odagiu

 

Cine este iubita lui Dan Bittman, după ce artistul s-ar fi despărțit de mai tânăra actriță, Monica Odagiu, veți afla din rândurile următoare.

Dan Bittman, în vârstă de 58 de ani, a avut numeroase escapade amoroase la care partenera sa de viață și mama copiilor săi, a închis ochii în aproape trei decenii de relație. Se pare că solistul de la Holograf s-ar fi despărțit și de ultima sa cucerire, actrița Monica Odagiu.

Cine este iubita lui Dan Bittman

Mult timp s-a speculat în presă că solistul de la Holograf ar fi avut o relație cu prea frumoasa actriță, Monica Odagiu. Aceasta avea doar 20 de ani când a scos o piesă în duet cu Dan Bittman, iar de atunci au tot existat speculații despre o relație de iubire între ei. La începutul anului presa a scris că cei doi s-au mutat împreună, după ce solistul trupei Holograf ar fi fost decis chiar și să oficializeze relația în fața ofițerului stării civile.

 

Doar că visul frumos s-a încheia destul de rapid, iar Monica Odagiu, care are acum 24 de ani s-a mutat cu sora sa, Ana. Cele două sunt foarte populare pe rețelele de socializare, unde postează clipuri pamflet cu ele. Arată foarte bine amândouă și se bucură de mare succes în online. Într-unul din filmulețele expuse au declarat și că sunt singure, ceea ce înseamnă că Monica nu mai era într-o relație cu Dan Bittman.

Dan Bittman s-a întors acasă

Dan Bittman a postat pe rețelele de socializare o fotografie în care a arătat că s-au întors la copii și la partenera sa de viață. Noua iubită a lui Dan Bittman este nimeni alta decât vechea iubită, Liliana Ștefan, care de-a-lungul timpului i-a iertat toate escapadele amoroase.

Cine este partenera lui Dan Bittman

Liliana Ștefan este partenera lui Dan Bittman de peste 30 de ani. Artistul și iubita sa au împreună trei copii. Liliana este creatoarea proiectului dedicat copiilor ”Cutiuța muzicală”. De altfel, Liliana își dedică timpul acestor gen de proiecte.

Citeste si:Dan Bittman s-a trezit cu multe femei goale pe cont, după ce a vorbit despre ”minciuna COVID-19”! Cum a fost compromis de hackeri solistul trupei Holograf?

Pe lângă amprenta pe care și-a pus-o în cei 10 ani de existență a ”Cutiuței muzicale”, partenera lui Bittman a colaborat cu multe vedete de pe scenele muzicale românești, cum ar fi Loredana, Mălina Olinescu, Horia Brenciu, Aurelian Temişan, Angela Similea, ProConsul, ASIA, Natalia Barbu, Distinto. Liliana are o experiență îndelungată în domeniu, făcând parte chiar din juriul Eurovision 2018, potrivit impact.ro

CONTINUAREA PE WOWBIZ.RO

  

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img