luni, 18 martie, 2024

Cine este iubita lui Ferman din Doctorul minune, în viața reală. Actorul Onur Tuna este unul dintre cei mai râvniți actori din Turcia

Distribuie:

Publicat:

Ferman din serialul Doctorul minune se iubește tot cu o actriță în viața reală. Cine este și cu ce se ocupă iubita lui Onur Tuna?

Onur Tuna dă viața personajului Ferman în serialul Doctorul minune. Serialul a început de curând la Kanal D, astfel că personajele au intrat deja în atenția telespectatorilor, acre vor să afle detalii din viața actorilor.

Cu cine se iubește Ferman din Doctorul minune, în viața reală

Când spui Onur Tuna gândul zboară imediat la personajul Ferman din serialul Doctorul minune. Chiar dacă el a jucat în mai multe producții, acest rol i-a adus succesul adevărat și simpatia oamenilor din mai multe țări. Onur Tuna are 36 de ani și este actor de doar 10 ani.

Deși a știut de mic că locul său este în lumina reflectoarelor, a ales să studieze Facultatea de Economie. Îndrumat de tatăl său, un cunoscut profesor de matematică în Turcia, Onur Tuna s-a îndreptat spre cariera de economist. Însă, ulterior drumul său l-a adus la marea pasiune: actoria. A urmat un curs de actorie și la scurt timp au apărut și proiectele. A jucat în mai multe roluri importante, iar în 2018 a jucat magistral în serialul "Prețul fericirii".

Continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img