vineri, 26 aprilie, 2024

Cine este Khaby Lame, cel mai renumit TikToker din lume. Senegalezul face milioane de euro fără să scoată niciun sunet

Distribuie:

Publicat:

Cine este Khaby Lame, cel mai renumit TikToker din lume. Senegalezul are cel mai urmărit cont de TikTok din lume.

Cine este Khaby Lame, cel mai renumit TikToker din lume. Senegalezul face milioane de euro fără să scoată niciun sunet în clipurile sale de pe TikTok.

Cine este Khaby Lame, cel mai renumit TikToker din lume

Khaby Lame are cel mai urmărit cont de TikTok din lume, fiind urmărit de peste 114,5 milioane de urmăritori, iar asta îl clasează și în topul încasărilor.

Khaby Lame este din Senegal, dar locuiește de o

bună perioadă de timp în Italia. În timpul pandemiei, tânărul a rămas fără job, așa că s-a apucat să facă tiktok-uri amuzante în care nu scoate niciun sunet. Așa a reușit să strângă un număr impresionant de urmăritori, dar și venituri de peste 2,7 milioane de euro în numai un an.

Senegalezul în vârstă de 21 de ani, nu s-a gândit nici o clipă că va recunoaște faima internațională, atunci când s-a apucat să facă tiktok-uri.

"Mi-a venit ideea pentru că vedeam aceste videoclipuri circulând și mi-a plăcut ideea de a le simplifica. Gesturile au venit natural, însă tăcerea nu. M-am gândit că pentru a atrage cât mai mulți oameni, cea mai bună metodă este să nu vorbești", a declarat Lame pentru CNN.

Continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img