joi, 25 aprilie, 2024

Cine este Mihai Constantin, cel care mosteneste averea Tamarei Buciuceanu Botez

Distribuie:

Publicat:

Tamara Buciuceanu-Botez nu a avut niciun copil cu sotul ei, medicul anestezist Alexandru Botez care a decedat in urma cu 23 de ani. Surse din lumea teatrului spun ca averea Tamarei va ramane nepotului ei in varsta de 55 de ani, actorul Mihai Constantin

Cei care au cunoscut-o pe Tamara Buciuceanu spun ca faptul ca nu a a devenit mama a fost unul dintre marile sale regrete. Era foarte apropiata de nepot, nimeni altul va ramane lui Ionica, elevul rebel din “Liceenii” – adica nepotului din partea surorii sale. Putina lume stie ca actorul Mihai Constantin, cel care i-a dat viata lui Ionica, prietenul nazdravan al personajului interpretat de Stefan Banica Junior, este nepotul”doamnei teatrului romanesc”. Mihai Constantin s-a nascut la 30 septembrie 1964. Zodia Balanta. Tatal sau este actorul George Constantin, iar mama, mezzo-soprana Iulia Buciuceanu. 

De asemenea, este nepotul actritei Tamara Buciuceanu.  Are doi copii, Matei si Maria. A absolvit Institutul de Arta Teatrala si Cinematografica in 1989 la Clasa dnei Profesor Sanda Manu. Dupa absolvirea facultatii fost angajat al Teatrului Municipal din Ploiesti. Daca in anii 80 el era un adolescent slabut, astazi, ajuns de nerecunoscut. Dupa Liceenii, Mihai Constantin a hotarat sa se dedice trup si suflet scenei, fiind unul dintre cei mai apreciati actori ai Teatrului Bulandra din Bucuresti, unde este angajat din 1990. El este si colaborator al Teatrului National din Bucuresti unde a realizat mai multe roluri memorabile.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img