sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Cine este Nicoleta, femeia din Buzău care a murit în accidentul din Bulgaria. Și tatăl ei a decedat în urmă cu 7 ani tot într-un accident rutier

Distribuie:

Publicat:

Sâmbăta trecută, pe data de 6 august, un autocar plin cu români, implicat într-un accident în Bulgaria. Din nefericire, în urma impactului devastator, patru persoane au murit. Printre victime se numără și Nicoleta, o tânără mămică din Buzău. Și tatăl femeii a decedat în mod asemănător, în urmă cu șapte ani.

În autocar erau 26 de pasageri, majoritatea români. Trei dintre români au murit pe loc și s-a stins din viață și un cetățean străin. Accidentul s-a produs sâmbătă dimineață în jurul orei 01:30, între satul Kutsina şi Polikraishte (Regiunea Veliko Tarnovo).

Cine este Nicoleta, femeia care a murit în accidentul din Bulgaria

Autocarul a lovit o mașină parcată pe marginea drumului. Pasagerii din autoturismul respectiv au reușit să iasă din mașină și să scape cu viață. Nicoleta era din Buzău și vorbea foarte bine limba turcă.

Femeia în vârstă de 42 de ani lucra ca ghid la firma care efectua excursii cu autocarul spre destinaţiile turistice din Anatolia, potrivit Antena3.ro. Victima era mama a doi copii: un băiat și o fetiță.

Fiul femeii din Buzău este în prezent student în Olanda, din primul mariaj cu un cetăţean turc. Nicoleta mai avea și o fiică, din a doua căsătorie. Femeia se afla lângă şoferul turc pentru a asigura traducerea dintre acesta şi călători, potrivit aceleiași surse.

Nicoleta era angajat al firmei de transport

De asemenea, Nicoleta era angajat al firmei de transport din Bucureşti și colabora de mai mulţi ani cu această firmă. După impactul violent, autocarul plin cu români s-a oprit după aproximativ 250 de metri.

În Bulgaria, la locul accidentului, s-au deplasat un elicopter SMURD, de la Punctul de Operare Aeromedicală București, dar și o echipă medicală din cadrul Spitalului Clinic de Urgență București – Floreasca.

Conform primelor informații transmise de către oamenii legii care se ocupă de acest caz, cauza accidentului a fost viteza excesivă.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img