vineri, 19 aprilie, 2024

Cine este omul care l-a aruncat pe SEBASTIAN GHITA in plasa procurorilor DNA!

Distribuie:

Publicat:

Printre firmele carora Sebastian Ghita le-a cerut bani in schimbul interventiei pe langa autoritati publice pentru buna derulare a contractelor s-ar numara UTI, care a castigat licitatia pentru dosarul electronic de sanatate, dar si asocierea dintre Telekom Romania Communications (fosta Romtelecon) cu firmele Bull Romania, Expert One Research, Deloitte si Insoft Development & Consulting.

Aceste societati au castigat contractul ce are ca obiect ”Cadru Institutional Modular de procesare a informatiei vehiculate prin intermediul Programului Operational Sectorial Mediu”. Numele acestor contracte apar in referatul cu propunere de arestare preventiva formulat de DNA in cel mai nou dosar in care Ghita este cercetat, scrie news.ro.
Denunturile in cel de-al cincilea dosar al lui Senastian Ghita au fost facute de Tiberiu Urdareanu, patronul grupului de firme UTI.

Tot Urdareanu a fost cel care a reclamat procurorilor DNA ca fostul lider PNL Ludovic Orban i-ar fi cerut bani pentru campania electorala, denuntul determinandu-l pe liberal sa se retraga din cursa pentru Primaria Capitalei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img