News Flash:

Cine este Remi Martin, al treilea Golden Buzz de la Romanii au Talent, sezonul 11. Smiley si Pavel Bartos au apasat butonul auriu

16 Februarie 2021
326 Vizualizari | 1 Comentarii
remi martin 1 bmp

Cine este Remi Martin, al treilea Golden Buzz de la Românii au Talent, sezonul 11.

Smiley și Pavel Bartoș au apăsat butonul auriu, după ce acrobatul i-a impresionat extrem de mult.

Cine este Remi Martin, al treilea Golden Buzz de la Românii au Talent, sezonul 11

Remi Martin este un acrobat stabilit în Germania, care are și origini franceze. Tânărul acrobat a făcut un număr spectaculos la Românii au Talent, sezonul 11, care l-a propulsat direct în semifinala competiției.

”Mă numesc Remi Martin. Am 35 de ani și sunt pe jumătate francez, jumătate german. După ce am terminat școala, am vrut să devin actor, dar am ajuns artist de circ. M-am uitat la foarte multe spectacole Cirque du Soleil, la televizor. Am fost mereu atras de lumea circului. Cred că este o lume minunată, unde sunt posibile multe lucruri.”, a mărturisit Remi.

continuarea pe wowbiz.ro

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Daniela Ignatova  | #103100
Ofertă de împrumut foarte fiabilă. Contact: (Cetelem.customer@aol.com) Număr Whatsapps (+33 754 439 021). Domnule, doamnă, companie sau persoană fizică, căutați finanțare pentru relansarea activităților dvs. fie pentru finalizarea unui proiect, fie din orice alt motiv, atunci orice este posibil la noi. Acordăm împrumuturi personale cuprinse între 5.000 EUR și 8.000.000 EUR, cu o rată nominală a dobânzii de 03%, indiferent de suma solicitată. Așadar, profitați de finanțarea noastră rapidă și fiabilă, nu rambursați nimic în primele 3 luni. Pentru a iniția un proces de împrumut, vă rugăm să specificați în cererea dvs. de împrumut suma exactă și perioada de rambursare pe care ați dori-o. Un credit vă angajează și trebuie rambursat. Verificați capacitatea de rambursare înainte de a vă angaja. Contact pentru solicitări de împrumut personal e-mail: Cetelem.customer@aol.com / Număr Whatsapps (+33 754 439 021)
Adauga comentariu

© 2021 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1269 (s) | 34 queries | Mysql time :0.045191 (s)