miercuri, 24 aprilie, 2024

Cine este sotia lui Serghei Mizil. Cora are 60 de ani, dar nu ii dai mai mult de 40. Ce meserie are intrece orice imaginatie

Distribuie:

Publicat:

Serghei Mizil pare la TV un barbat dur, dar este un familist convins. Acesta este casatorit de mai multi ani cu Cora, o femeie superba care refuza sa imbatraneasca. La cei 60 de ani ai sai, femeia arata superb si are un tonus de invidiat.

Serghei Mizil este unul dintre cei mai excentrici barbati din showbiz, dar in spatele lui se ascunde o femeie puternica. Este vorba despre Cora, sotia acestuia, care l-a cucerit definitiv. Cei doi sunt impreuna de foarte multi ani, iar Cora este o prezenta discreta. Nu ii plac aparitiile TV.

In cadrul unui interviu, Serghei Mizil a spus despre sotia lui ca i-a schimbat viata: “A scos tot ceea ce aveam mai bun din mine. Nu obisnuiam sa arat si latura asta”.

Cora Mizil are 60 de ani, dar arata impecabil. Ea refuza sa imbatraneasca si in toate imaginile afiseaza o silueta perfecta si un chip cu cel putin 20 de ani mai tanar.

Sotia lui Serghei Mizil se ocupa cu activitatile ce tin de exoterism. „Am simţit mereu energii, dar nu m-a interesat. La un moment dat, m-am dus la un supermarket şi am stat ceva pentru că la un moment dat am intrat într-o stare şi am auzit voci, n-am găsit explicaţii. Bineînteles că primele lucruri la care m-am gândit a fost că aveam o variaţie hormonală.

A fost un mesaj clar, am simţit mesajul de la cap până la inimă, mi s-a făcut pielea de găină. Am impresia că trebuia de mult să mă apuc de treaba asta. Mai întâi am încercat să neg, pentru că nu înţelegeam. După câteva ore mi-am dat seama că nu e asta soluţia, nu poţi să fugi din faţa propriei tale fiinţe. Nimeni nu m-a liniştit, s-a legat cumva cu alte semne (…)

Eu am început să mă documentez, să caut explicaţii, mi se părea că sistemul meu de noţiuni nu era complet. Nu ştiam ce se întâmplă, apoi m-am dus la diverse persoane să-mi prezinte anumite teorii. E clar că lucrurile se întâmplă pe baza logicii şi cumva trebuia sa ajung să înţeleg măcar un fir din toată chestia asta. Nu i-am spus lui Serghei, el are experienţe, dar le neagă. Acord consiliere de două ori pe săptămână în acest sens”, a explicat Cora la o emisiune TV.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img