vineri, 26 aprilie, 2024

Cine este tatal biologic al printului Harry. Casa Regala ar fi incercat sa musamalizeze povestea

Distribuie:

Publicat:

Desi zvonurile au fost inabusite cu fiecare ocazie, un scriitor pe nume Jon Conway a dezvaluit de curand ca in interviurile sale cu James Hewitt, pe care le-a facut pentru o piesa de teatru, acesta ar fi marturisit ca relatia lui Diana ar fi inceput in 1984, cu 18 luni inainte ca Printul Harry sa vina pe lume. Mai mult, acesta nu a confirmat, dar nici nu a negat ca ar fi tatal lui Harry.

Se pare ca relatiile amoroase dintre printesa Diana si sotul sau Charles au incetat sa mai existe inca din 1980, cu 4 ani inaintea nasterii lui Harry. In acest timp, printesa l-a cunoscut pe James Hewitt, un fost ofiter ai cavaleriei regale. Casa Regala ar fi incercat sa musamalizeze povestea, spunand ca relatia dintre Diana si James Hewitt a inceput abia in 1986, dupa nasterea Printului Harry.

In 1995, printesa Diana a recunoscut public ca in tinerete a avut o relatie extraconjugala cu Hewitt, moment in care ofiterul a fost declarat persoana non grata si eliberat din functie. Pentru ca s-a temut a nu fi ridiculizat, barbatul a vurt sa fuga in Franta si sa se sinucida. Din anumite motive nu si-a putut duce planul la bun sfarsit, iar doi ani mai tarziu Diana a murit intr-un accident de masina alaturi de iubitul sau de atunci Dodi al-Fayed.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img