vineri, 19 aprilie, 2024

Cine i-a înfipt cuțitul în spate lui Ludovic Orban – surse

Distribuie:

Publicat:

Liderul PNL Ludovic Orban este extrem de nervos pe o serie de lideri ai partidului pe care îi acuză de trădare, au declarat surse liberale pentru ȘTIRIPESURSE.RO.

Potrivit surselor citate, ministrul Economiei, Virgil Popescu, ar fi agreat să semneze o rezoluție pro-Orban, dădea garanții că nu joacă în tabăra lui Cîțu și spunea că se află la mare și nu va putea participa la Consiliul Național. Cu toate astea, ministrul a apărut duminică dimineața la sediul central PNL în poza de grup cu susținătorii lui Cîțu la șefia PNL, lucru care l-a înfuriat pe Ludovic Orban.

Șefa PNL Sector 2, Monica Anisie, i-ar fi transmis și ea lui Orban că „e trup și suflet” alături de el, după care a optat pentru Cîțu.

Liderul PNL Maramureș, Ionel Bogdan, precum și liderul PNL Brăila, Cătălin Boboc, s-ar număra și ei printre „dezamăgirile” lui Ludovic Orban, mai afirmă surse din PNL.

Lideri moderați ai PNL se tem ca Congresul să nu se transforme într-o răfuială între foștii pedeliști și vechii liberali, conflict care să avarieze serios partidul.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img