joi, 25 aprilie, 2024

Cine o consolează pe Alina Sorescu, după despărțirea de Alexandru Ciucu: „E greu să fii mamă în general, e greu să fii părinte”

Distribuie:

Publicat:

Alina Sorescu încearcă să își revină după despărțirea de Alexandru Ciucu, tatăl fetițelor sale. Artista are parte de susținerea celor dragi în această perioadă grea.

Momentan, Alina Sorescu nu discută despre refacerea vieții amoroase după despărțirea de celebrul designer. Cântăreața este consolată de părinții ei, care îi sunt sprijin în această perioadă și o ajută să treacă peste despărțirea de Alexandru Ciucu.

„În viață oricum sunt momente mai bune și mai puțin bune. Important e să ne focusăm pe copii. Ei sunt cei mai importanți. Pentru ele trebuie să fie bine orice ar fi!

Părinții mei mă ajută foarte mult în perioada asta! Ei au fost alături de fetițe de când s-au născut. Ei sunt sprijinul meu!

Fetițele au început școala. Toamna a început în forță pentru mine! Fac preselecții pentru pici până în luna octombrie. Sunt într-un moment în care nu simt nevoia să stau, vreau să realizez lucruri. E greu să fii mamă în general, e greu să fii părinte, un copil nu vine cu instrucțiuni de folosire la pachet. Fetițele mele sunt foarte diferite, una e mai cumințică, alta e o fire mai temperamentală', a declarat solista pentru Click.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu divorțează

După 12 ani de relație, cei doi au decis să pună punct. Alina Sorescu și Alexandru Ciucu divorțează, la un an după ce au apărut zvonurile despre separare. Artista a confirmat divorțul de tatăl fetițelor sale, însă nu vrea să transforme despărțirea într-un scandal media.

„Dragii mei, nu voiam să comentez pentru că, așa cum știți cu toții, am fost încă de copil un om discret, cu un parcurs serios și m-am ținut departe de scandaluri. Având în vedere că au apărut informații eronate în presă, este nevoie să fac o precizare. La începutul anului am introdus acțiunea de divorț, iar în cadrul acestui proces soțul meu a intentat acum o ordonanță președințială, în care cere domiciliul fetițelor noastre la el până la soluționarea în instanță a procesului. Voi face tot posibilul să îmi protejez fetițele, să muncesc pentru a le crește și să le educ armonios, ca și până acum. Le mulțumesc părinților mei care sunt alături de mine și tuturor celor care în aceste zile mi-au trimis mesaje de încurajare, a fost mesajul transmis de Alina Sorescu pe rețelele de socializare.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img