joi, 28 martie, 2024

Cine pune flori la mormantul Ilenei Ciuculete dupa moartea lui Cornel Gales

Distribuie:

Publicat:

Mormântul Ilenei Ciuculete are mereu flori pe el. Imediat după moartea cântăreței de muzică populară, Cornel Galeș avea grijă ca acestea să nu lipsească de lângă cruce.

 

Ileana Ciuculete a murit în martie 2017, din cauza unei boli nemiloase. Artista avea 64 de ani, deși și-a ținut ascunsă adevărata ei vârstă, dându-se mai tânără cu 6 ani.

Imediat după moartea Ilenei Ciuculete, soțul acesteia a spus că nu vor lipsi niciodată florile de pe mormântul celei cărei îi spunea ”Zânica”. Și timp de câteva săptămâni, chiar așa a fost, Cornel Galeș ducându-se periodic să aprindă o lumânare și să pună flori proaspete la mormântul celei care-i fusese soție. Apoi, a plătit o femeie să facă acest lucru.

Fanii artistei au spus însă de câteva ori că la mormântul Ilenei Ciuculete rămâneau de multe ori florile uscate. Se întâmpla acest lucru în perioada în care Cornel Galeș plecase din țară. Apoi, în 1 decembrie 2019, bărbatul a murit într-un accident rutier în Spania. Cornel Galeș a fost adus în țară și îngropat lângă ”Zânica” lui.

CONTINUARE PE WOWBIZ.RO

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img