vineri, 26 aprilie, 2024

Cine sunt ispitele masculine de la Insula Iubirii. Promit să le cucerească pe concurente

Distribuie:

Publicat:

Insula Iubirii este unul dintre cele mai interesante show-uri ale momentului. Este o emisiune iubită de oameni, care promite un mare spectacol sezonul acesta. Ispitele masculine au un rol extrem de important în această emisiune: să demonstreze care cupluri se iubesc cu adevărat și care dintre ele au trăit în minciună.

Ispitele masculine de la Insula Iubirii

Noul sezon din Insula Iubirii a început deja. Cinci cupluri au fost alese dintre peste 1000 care s-au înscris și sunt pregătite să demonstreze la ce nivel este relația lor. Pentru asta, vor fi ajutate de ispite. Iată cine sunt cele 10 ispite masculine care au ajuns pe insula tentațiilor în noul sezon și sunt pregătite să facă spectacol.

Bogdan Ionescu are 32 de ani și este organizator de evenimente. În sezonul trecut a fost înșelat de cea care, ulterior, i-a devenit soție, iar acum vrea să demonstreze tuturor că iubirea este înșelătoare. Totuși, mai crede în iubirea adevărată.

Cătălin Dumitrescu este polițist și un mare iubitor de atletism. Este pregătit să își etaleze atât trupul sculptat, precum și Abilitățile de ispită, cu care crede că le va putea citi pe concurente.

Ali Habron este o prezență interesantă și foarte exotică. Are o experiență de viață vastă pentru că a mai fost căsătorit și trădat, așa că vrea să îi învețe și pe alții lecțiile învățate de el.

Marius Hărdoiu a fost și el dezamăgit în dragoste și de atunci a devenit foarte selectiv când își alege partenera. Marius iubeşte să flirteze şi asta se va vedea încă de la început pe Insula Iubirii.

Daniel Mihai pozează în amantul perfect și crede că le va cuceri ușor pe concurente. A înșelat și a fost inselat și crede că va reuși să îi învețe o lecție importantă pe bărbați. Este cuceritor și are o mare experiență de viață.

Surprize mari din partea ispitelor

Marco Cigognini Este carismatic, ambiţios, orgolios şi deopotrivă emoţionat. Crede că acestea sunt calități importante, care îl vor ajuta să le cucerească pe fete. Totuși, spune că până acum nu a iubit cu adevărat.

Denis Slav are 30 de ani și este un model de succes. Este de părere că orice femeie, fie ea şi măritată, poate fi abordată cu discursul perfect și crede că aventurile pe care le-a avut îl vor ajuta să cucerească.

Florin Cerghit se consideră un bărbat cuminte, cu mult bun simţ, însă deopotrivă competitiv şi orgolios. Strategia lui va fi să le susțină pe fetele rănite în dragoste și asa să le cucerească.

Dinu Popescu este jurnalist și licențiat în psihologie, iar asta crede că îl va ajuta în această provocare. Citește ușor oamenii și relațiile dintre ei, asa că îi va ajuta pe îndrăgostiți să vadă ce simt de fapt.

Cristian Grigorescu are un gust amar lăsat de relaţiile care nu s-au încheiat bine, dar și o mare experiență de viață. Iubește dansul și este foarte pasional, iar asta îi va prinde tare bine.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img