joi, 18 aprilie, 2024

Cine sunt strategii isralieni care s-au ocupat de campania de comunicare a PSD pentru alegerile parlamentare

Distribuie:

Publicat:

PSD a apelat, pentru alegerile parlamentare, la doi strategi israelieni avand in vedere parcursul lor de succes inregistrat in social media. Moshe Klughaft si Sefi Shaked au coordonat o campanie agresiva si creativa care a ajutat PSD sa obtina lejer victoria pe 11 decembrie, cu un scor de 45.67%, mai mult decat dublu fata de PNL, care a luat 20.4% din voturi, informeaza The Jerusalem Post, citat de Gandul.

Moshe Klughaft este cunoscut pentru succesul sau inregistrat in postura de strateg al Bayit Yehudi (n.r – partid al evreilor ultraortodocsi), lucrand si la ceea ce a insemnat protestul rezervistilor in urma razboiului din Liban din 2006, care a ajutat, practic, dreapta sa revina la putere, dar si la o campanie care si-a propus sa urgenteze studiul asupra matematicii , care l-a avut in centru pe fostul presedinte, Shimon Peres, noteaza The Jerusalem Post.  Shaked a mai coordonat campanii si pentru prim-ministrul Benjamin Netanyahu si pentru presedintele partidului Shas, Arye Deri.

PSD a apelat la cei doi strategi israelieni gratie succesului inregistrat, de-a lungul timpului, in social media si experientei pe care o au in gestionarea noilor retele de socializare. Campania pentru parlamentare a schimbat, astfel, imaginea partidului, care a reusit sa devina o alternativa pentru segmentul tinerilor si celor care se revendica a fi patrioti.

Articolul complet poate fi citit pe gandul.info.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img