vineri, 19 aprilie, 2024

Cineva i-a spus: „Copiii sunt produsul parintilor (in cazul tau doar al mamei)!” Andreea Berecleanu i-a dat replica imediat. Ce a spus vedeta despre Andrei Zaharescu, fostul ei sot

Distribuie:

Publicat:

Prezentatoarea de televiziune Andreea Berecleanu a oferit detalii despre tatal copiilor ei, Andrei Zaharescu. Andreea Berecleanu, in varsta de 43 de ani, are doi copii superbi, Eva si Petru, din mariajul pe care l-a avut cu fostul prezentator de televiziune Andrei Zaharescu.

In prezent, Andreea Berecleanu este casatorita cu medicul estteician Constantin Stan. Intr-o postare pe care a facut-o pe pagina sa de pe o retea de socializare, vedeta a vorbit despre cei doi copii ai sai, Eva si Petru.

“Asa mi-am dorit, asta am visat si asa s-a intamplat! Ii multumesc lui Dumnezeu pentru binecuvantarea de a fi mama si ma bucur ca am decis sa ii am pe Eva si Petru. Dragostea lor neconditionata si a mea pentru ei a fost mereu forta mea. Asa cum eu am fost puterea parintilor mei si a lor, eu”, a spus prezentatoarea de televiziune.

“Copii sunt produsul parintilor (in cazul tau doar al mamei), asadar fii fericita Andreea Berecleanu…”, i-a transmis vedetei un prieten virtual. Andreea Berecleanu a reactionat imediat si a oferit detalii despre tatal copiilor ei:

“Da, asa este, copiii sunt produsul parintilor si acest fapt este valabil si pentru Eva si Petru. Ei au trait alaturi de tatal lor toata perioada copilariei, iar acum, in adolescenta, le este alaturi, atat ca sprijin moral dar si emotional. De asemenea, primesc toata dragostea noastra, neconditionata, a mea si a sotului meu”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img