miercuri, 24 aprilie, 2024

CIOLOS adopta metoda premierului feisbuchist

Distribuie:

Publicat:

Premierul desemnat Dacian Ciolos a dat explicatii suplimentare in miez de noapte cititorilor sai de pe Facebook, care au comentat atat retragerea Cristinei Guseth , cat si nominalizarea Elisabetei Lipa la ministerul Tineretului si Sportului. In cazul ministrului Justitiei retras, Ciolos sustine ca a fost ‘si vina ei’, altfel nu ar fi retras-o. Guseth s-a blocat la audierile din Comisiile de specialitate, avand o prestatie extrem de proasta.

Iata schimbul de replici de pe Facebook:

Cititor: Imi pare rau, dar cred ca faceti jocul parlamentarilor speriati de integritatea doamnei Guseth si nu este de loc acesta sensul miscarii care a determinat aceste schimbari. Ce raspunde un candidat potrivit pt aceasta functie cand e intrebat de imunitati ? Ca daa este bine asa cum este? Nu cred, dar raspunsul unui om integru – ca trebuiesc revizuite pentru ca impieteaza asupra actului de justiei – nu l va califica la votul comisiei. Nu e evident un cerc vicios ? Doamna Guseth a trebuit sa respire o atmosfera toxica in aceste audieri si sa raspunda la intrebari perfide si manipulatorii. Asta e doar un exemplu, dar intreaga audiere din comisie a fost orchestrata ca sa decideti asa… Imi pare rau ca aveti astfel de sensibilitati si incepeti cu un astfel de compromis…

Dacian Ciolos: A fost si vina doamnei Guseth. Altfel nu as fi decis asta.

Cititor: Domnule Ciolos, nu am reusit sa inteleg nici nominalizarea Elisabetei Lipa. Ati stat vreodata de vorba cu dansa? Presupun ca nu. Managementul Elisabetei Lipa este zero. Este un om modest in gandire. Nu cred ca ar fi rau daca v-ati face timp sa vorbiti cu dansa, macar cateva minute.

Dacian Ciolos: Am stat de vorba, desigur. Din cate stiu este manager la clubul Dinamo.

sursa:stiripesurse.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img