vineri, 19 aprilie, 2024

Ciolos: Eu cred in bunul simt si imi asum naivitatea de a crede asta

Distribuie:

Publicat:

Premierul Dacian Ciolos spune ca este adeptul unei atitudini civilizate si al bunului simt, raspunzand astfel unui comentariu la o postare a sa pe Facebook in care i se atragea atentia ca a avut un mesaj “prea elegant” pentru presedintele PSD, Liviu Dragnea.

 “Tocmai, cred ca avem nevoie de atitudine civilizata in tara asta, odata pentru totdeauna. Cel mai usor e sa injuri, dar cine are de castigat din asta, in afara de ego-ul celui care o face. Eu cred in bunul simt si imi asum naivitatea de a crede asta”, a comentat premierul.

Luni, Dacian Ciolos i-a transmis un mesaj presedintelui PSD, Liviu Dragnea, in care il asigura pe acesta ca Guvernul sau face ‘tot ce ii sta in putere’ pentru a asigura corectitudinea procesului electoral, acuzandu-l totodata pe liderul PSD ca vrea sa sadeasca ‘teama si indoiala’ in randul opiniei publice cand vorbeste de posibila fraudare a alegerilor.
Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a sustinut ca exista suspiciuni de fraudare a alegerilor din partea PNL si USR si ca exista tineri angajati la Guvern care, initial, au fost voluntari si “care sunt postaci pentru premierul Dacian Ciolos”.

“Cer si institutiilor statului cu atributii in alegeri si celor care lucreaza in aceste institutii sa nu se gandeasca ca acesti tehnocrati sunt vesnici si ca orice lucru care incalca legea va trebui sa fie platit chiar de cei din aceste institutii dupa alegeri. Chiar daca li s-a dat senzatia ca sunt sub o umbrela de protectie si cei din guvern, si cei din institutii din judete, sa nu se mai lase pacaliti, pentru ca vor plati toti”, a afirmat Dragnea, duminica seara, la Romania TV.

AGERPRES

Pe aceeași temă

Articolul precedent
Articolul următor

Cele mai citite

spot_img