News Flash:

Ciorba de perisoare – Acest mod de preparare nu este cunoscut de foarte multa lume insa mi-a fost cerut prin mesaje de foarte multe persoane. Din cauza atator cereri, am scris aici pentru voi

7 Ianuarie 2019
655 Vizualizari | 0 Comentarii
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.8735 RON (0.0000)
USD: 4.0875 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
s604x0 super ciorba de perisoare 800x500

Ciorba de perisoare este una dintre cele mai cunoscute ciorbe in Romania. Imi face placere ca romanii nostri de pe pagina au fost foarte interesati de aceasta reteta asa ca am facut tot efortul pentru a gasi cea mai buna reteta (credem noi…) pentru acest fel de mancare. Sa trecem la treaba.

Pentru ca ciorba sa aiba un gust minunat, avem nevoie de urmatoarele ingrediente: o radacina de patrunjel, o ceapa mare, 2 cartofi, 1 ardei dulce rosu, sare, piper, dupa gustul fiecaruia, 500 grame carne de vita cu os, 120 grame morcov ras pe ochii mari ai razatoarei, o rosie mare, un pahar de mazare verde proaspata, 4-5 foi de dafin.

Lista de ingrediente pentru perisoare: jumatate pahar orez, 400 grame carne tocata de vita, sare, piper, dupa gustul fiecaruia.

Prepararea ciorbei se face asa: Punem carnea intr-o oala cu apa rece, o punem la fiert si o lasam sa ajunga in punctul de fierbere. Adunam acea spuna care se formeaza deasupra si o inlaturam dupa care o lasam inca 60/70 de minute la fiert pe foc mic. Ceapa si radacina de patrunjel se curata si se taie, iar morcovul il radem, urmand ca aceste legume sa le punem in ciorba. Dupa ce le-am adaugat mai lasam inca 25-30 de minute la fiert. Acum trecem la punctul 2: prepararea perisoarelor: Punem apa rece, orezul si sare la fiert la foc mediu pentru 10 minute dupa ce a dat in clocot. Scurgem apa, il clatim si il lasam la racit. Luam un recipient in care punem carnea, urmand sa o condimentam cu piper si sare, apoi punem orezul si amestecam. Acum incepem sa modelam perisoarele (in forma de mingiute). Se scoate carnea din ciorba in momentul in care este ciorba gata. Cartofii se spala si se taie, apoi se pun in ciorba. Rosia se marunteste si se pune in ciorba. Se pune mazarea. Ardeiul dulce se taie in fasii subtiri, apoi le punem in ciorba. Si in final, mai lasam la fiert inca 10-12 minute dupa care ciorba este gata! Lasam sa se raceasca putin si o putem servi!

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2020 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1612 (s) | 23 queries | Mysql time :0.018950 (s)