News Flash:

Ciprian Iftimoaei catre Florin Ciurariu: „E o prostie sa crezi ca prostul nu stie ca e prost”!

28 Februarie 2014
1713 Vizualizari | 0 Comentarii
Reactia prim-vicepresedintelui PDL Vaslui Ciprian Iftimoaei nu a intarziat sa apara in urma declaratiilor facute de catre liderul Partidului National Liberal vasluian, Florin Ciurariu.

Acesta afirma ca a citit si dansul, ca tot omul, declaratiile deputatului Florin Ciurariu, presedinte inca in exercitiul al PNL Vaslui, despre modul in care partidul sau va face opozitie. Si a ramas de-a dreptul stupefiat cand a citit aberatia pe care a scormonit-o liderul PNL nu mai tarziu de zilele trecute, spunand:

 “Orice decizie cu privire la pozitionarea PNL in teritoriu va fi luata in cadrul Biroului Judetean al partidului. Dupa aceea, vom avea o discutie, in primul rand cu PSD, sa vedem daca putem pastra o formula de guvernare in plan local. Cat despre cine este sef in opozitie, imi pare foarte rau: in Romania, opozitia va fi facuta de PNL ! De pe dreapta, PNL nu are nevoie decat de alegatori, de nimic altceva! Pe de alta parte, nu exclud posibilitatea ca, in judet, sa avem unele intelegeri punctuale cu PDL”.

Ciprian Iftimoaie afirma faptul ca acest personaj, Florin Ciurariu, de cand a devenit deputat PNL de Vaslui, adica de cand s-a suit scroafa in copac, dansul fiind profesor de matematica la baza, si avand mari probleme cu logica, stiinta aceea, a gandirii corecte si coerente, care se invata undeva prin clasa a X-a de liceu si unii prin facultate. Democrat liberalul vasluian ii reaminteste deputatului Ciurariu cateva dintre principiile logicii, care ghideaza sau ar trebui sa ghideze si retorica politica.

Logica in deplina sa functie are patru principii: 1) identitatii (a este a), 2) non-contradictiei (a nu este non-a), 3) tertium non datur sau a treia varianta nu exista (a sau non-a) si 4) ratiunii suficiente. Primele trei principii au fost formulate de Aristotel si cel de-al patrulea de Leibnitz. Ironizandu-l profund pe liderul PNL, vice-presedintele PDL Vaslui declara:

„Iar asa pentru cultura domnului Ciurariu, avand in vedere principiile gandirii corecte si coerente, ce concluzie poate trage un om normal la cap cand a vazut ca PNL-ul lui Crin Antonescu a iesit de la guvernare, dar in teritoriu vrea sa ramana la ciolanel, cautand „formule de guvernare” locala cu fostii parteneri guvernamentali de la PSD si „intelegeri punctuale” cu PDL. Domnule deputat Ciurariu, ori esti in opozitie, ori la putere! Tertium non datur!

ciprian iftimoaei florin ciurariu romania pnl pdl crin antonescu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2020 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1231 (s) | 35 queries | Mysql time :0.042275 (s)