News Flash:

Ciprian Iftimoaei: „O motiune de cenzura este singurul raspuns rational si responsabil "

13 Martie 2014
1343 Vizualizari | 0 Comentarii
Biroul Permanent al PDL a luat, luni, decizia de a initia strangerea de semnaturi pentru depunerea unei motiuni de cenzura impotriva Guvernului Ponta 3 ca urmare a angajarii raspunderii marti, in Parlament.

„O motiune de cenzura este singurul raspuns rational si responsabil pe care opozitia o poate lua in fata demersului Guvernului Ponta 3 de a trimite in Parlament un nou program plin de promisiuni electorale si masuri lipsite de viziune. Din simpla lectura a documentului se remarca lipsa de prioritati, de viziune, lipsa unui concept care sa stea la baza acestui program”, a spus prim-vicepresedintele PDL Vaslui.

Ciprian Iftimoaei precizeaza faptul ca masurile esentiale cuprinse in programul Ponta 3 sunt sub spectrul incertitudinii. Este un program necorelat cu Acordul de Parteneriat cu Comisia Europeana iar la mijloc este o miza de 40 de miliarde de euro fonduri europene. Programul Ponta 3 este de fapt un copy&paste a unor masuri din programul Ponta 2, dovada ca nu au fost indeplinite. Noul program nu mai fixeaza nici un termen pentru masurile propuse. Ponta nu isi asuma raspunderea pe acest program ci pe o noua minciuna.

Programul Guvernului Ponta 3 trebuia sa fie redactat numai dupa consultari cu mediul de afaceri din Romania. Guvernul Ponta 3 continua sa isi intoarca fata de la mediul de afaceri iar asta se vede din faptul ca nu abroga taxa pe stalp, noua acciza pe carburanti si faptul ca nu se reduce acum CAS.

„Cei care mai ieri injurau UDMR-ul pentru inchiderea spitalelor din 2011, astazi s-au aliat cu ei pentru a se mentine la putere pana la alegerile prezidentiale din 2014. Guvernul Ponta 3 va fi un guvern de scurta durata, un guvern al pomenilor electorale si al sugrumarii mediului de afaceri. PSD spera ca, prin controlul puterii Guvernamentale, isi poate salva penalii si continua afacerile pe banii statului. Prin strangerea de semnaturi pentru depunerea unei motiuni de cenzura impotriva acestui guvern de mincinosi, PNL poate demonstra ca nu mai exista USL, ca nu face opozitie de fatada, prin declaratii de presa. Oamenii isi vor da seama in curand cine umbla cu MINCIUNA in politica romaneasca”, a conchis Ciprian Iftimoaei.

pdl ponta 3 ciprian iftimoaei
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

Sponsorizat
Sponsorizat
Sponsorizat
Sponsorizat
Adauga anunt gratuit

© 2021 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1422 (s) | 23 queries | Mysql time :0.026911 (s)