News Flash:

Ciprian Iftimoaie il ataca pe senatorul Nelu Tataru: "Ce-ati facut pana acum?"

15 Noiembrie 2013
3897 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciprian Iftimoaie
Liderul vasluian Ciprian Iftimoaie il ataca dur pe senatorul Nelu Tataru si pe colegii sai de alianta pentru esecul aderarii Romaniei la spatiul Schengen. "Guvernul Ponta - USL este direct raspunzator pentru ratarea aderarii la Schengen. In judetul Vaslui, senatorul USL Nelu Tataru, membru în Comisia parlamentara speciala pentru aderarea la Schengen trebuie sa-si asume acest esec politic", a declarat prim-vicepresedintele PDL Vaslui. Liderul vasluian îi atrage atentia senatorului Tataru ca la începutul mandatului s-a aventurat într-o comisie la polul opus abilitatilor sale. Si anume ca senatorul Nelu Tataru a activat la început în Cadrul comisiei pentru aparare, ordine publica si siguranta nationala de unde, a fost scos.

Insa, dezorientat de misiunea sa politica, vazand ca este respins si avea o instabilitate politica fiind un boboc de politician, acesta si-a asumat integrarea Romaniei la spatiul Schengen, obiectiv de politica externa ratat din cauza incompetentei si iresponsabilitatii Guvernului USL: sprijinirea ministrilor penali, atacurile repetate la justitie si la statul de drept, protejarea imunitatilor parlamentarilor etc.

Cu o doza suportabila de ironism liderul democrat vasluian îi recomanda senatorului USL Nelu Tataru ca, din pozitia sa de secretar al "Comisiei senatoriale pentru drepturile omului, culte si minoritati" sa se bata mai degraba pentru drepturile cadrelor medicale de a primi un salariu decent si, totodata, pentru drepturile pacientilor de a primi servicii medicale de calitate fara sa fie nevoiti sa contribuie suplimentar, altfel decat prevede legislatia actuala. Astfel poate vom avea o politica mai sanatoasa asa cum senatorul Nelu Tataru se lauda în campania electorala. "Ce ati facut pana acum din ceea ce ati promis alegatorilor?", este intrebarea adresata de Ciprian Iftimoaie, senatorului Tataru.

ciprian iftimoaie senatorul nelu tataru guvernul ponta usl vaslui
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1340 (s) | 34 queries | Mysql time :0.051455 (s)