miercuri, 27 martie, 2024

Ciprian Marica si-a anuntat plecarea de la Steaua: Contractul meu s-a incheiat

Distribuie:

Publicat:

Ciprian Marica nu mai este jucatorul Stelei, atacantul in varsta de 30 de ani facand anuntul oficial in cursul zilei de luni.

Intr-un mesaj postat pe pagina personala de Facebook, Ciprian Marica a marturist ca a decis sa plece deoarece echipa nu si-a atins obiectivele in acest sezon.

De asemenea, el a precizat ca intentioneaza sa isi continue cariera la o alta formatie, cel mai probabil in strainatate.

“Dragi prieteni, asa cum v-am promis, va tin la curent cu planurile mele de viitor. Contractul meu cu Steaua s-a incheiat la finalul acestei editii de campionat. Am venit sa castig toate competitiile in care era angrenata echipa si sa jucam in grupele UCL. Din pacate, nu am reusit sa castigam titlul, nu am reusit sa ne atingem obiectivele, ale echipei si ale mele, personale. Asa ca am decis ca experienta mea la Steaua sa se opreasca aici. Le multumesc mult celor din conducerea clubului pentru increderea acordata in mod special patronului, ii multumesc mult lui Laurentiu Reghecampf. Le multumesc baietilor pentru experientele traite impreuna. Si va multumesc din suflet voua, celor care mi-ati scris si mi-ati cerut sa raman. M-a impresionat caldura cu care m-ati primit, va multumesc!

Eu cred insa ca e timpul pentru o noua experienta. M-am refacut dupa accidentare, sunt sanatos, mi-e dor de fotbal dupa doar cateva zile de vacanta, asa ca voi porni pe un drum nou”, a scris Marica.

Ciprian Marica a ajuns la Steaua in iarna, atunci cand a semnat un contract pe un an de zile, insa nu a reusit sa se impuna.

Macinat de accidentari si departe de forma sportiva aratata in tinerete, varful in varsta de 30 de ani paraseste echipa “ros-albastra” fara sa fi inscris vreun gol.

Plecand de la club inainte de finala Cupei Ligii, Marica rateaza si sansa de a castiga primul trofeu cu Steaua.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img