News Flash:

Circ si replici dure in CONSILIUL LOCAL HUSI- “Sa vina DNA ” VIDEO

1 Iunie 2015
4596 Vizualizari | 5 Comentarii
Joi, 28 mai, la sala 20 din primaria huseana, s-a desfasurat sedinta de Consiliu Local al Municipiului. Au fost prezenti 18 consilieri, lipsind motivat doamna Catalin Popa. Asa cum este bine stiut, nicio sedinta nu se poate desfasura fara un circ ieftin in regia primarului Ioan Ciupilan si a consilierului local Liviu Iacob (cei doi parteneri de vanatoare).

Primul proiect care s-a pus in discutie a fost stabilirea presedintelui de sedinta, subiect care a aprins spiritele in tabara opozitiei. In momentul in care consilierul Catalin Dogaru l-a propus pe Liviu Iacob ca presedinte de sedinta (in baza unui acord verbal cu membri care intr-adevar conteaza de la PSD), Cezar Anton-PSD (consilierul caruia ii place sa sprituiasca si apoi sa se bata, ba mai mult, el este acel personaj care in urma cu un an se tinea de trimis mesaje obscene la adresa unei colege de partid in spatiul virtual) s-a trezit sa vorbeasca si sa il propuna pe colegul sau Blanariu Victor, ca presedinte de sedinta. In urma votului, majoritatea in consiliul local avand-o PSD, presedinte de sedinta iesind controversatul Victor Blanariu.

Acesta a preluat conducerea sedintei in stilul caracteristic, fara sa stie legislatia, reusind fara niciun ajutor sa se faca de ras in fata colegilor de partid, dar si in fata functionarilor din primarie. Din cauza disputelor dintre cele doua tabere si doua fronturi, PNL-PSD- Iacob Ciupilan, niciun proiect care necesita votul a doua treimi nu a trecut. Practic, consilierii locali ai municipiului Husi s-au intalnit in sedinta in data de 28 mai, doar pentru a se da in spectacol.

Adevarata circoteca a inceput atunci cand primarul Ioan Ciupilan l-a acuzat ca ii va face plangere penala consilierului Liviu Iacob. Nici cel din urma nu s-a lasat mai prejos, amenintandu-l pe edilul husean ca ii va face o sesizare la DNA., referitoare la lucrarile de asfaltare care s-au executat pe strada Bariera Pascal, cu dirigintele de santier care a fost angajat, atentie, cu 50 de bani.

Galerie Video

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2021 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1226 (s) | 34 queries | Mysql time :0.016675 (s)