News Flash:

Circul continua in CL Husi

24 Decembrie 2013
3728 Vizualizari | 0 Comentarii
Catalin Dogaru
Bomba cu ceas din CL husean a explodat luni, 23 Decembrie cand Ioan Ciupilan si Catalin Dogaru s-au jignit si s-au facut in toate felurile, transformand pret de cateva minute bune sedinta intr-un circ.

Scandal ca la usa cortului in sedinta de CL din data de 23.12.2013. Primarul Mun.Husi Ioan Ciupilan si consilierul PDL Catalin Dogaru s-au "intepat" reciproc la aceasta adunare, acestia aducandu-si acuzatii unul altuia. Toata  aceasta disputa a inceput cu o saptamana in urma ,cand primarul Ioan Ciupilan a fost acuzat ca incearca  sa denigreze numele si reputatia consilierilor PDL spunandu-le diferitilor angajati din cadrul  primariei faptul ca  persoane din anturajul lui Catalin Dogaru vor incerca sa ii saboteze sedinta de CL.

Insa in sedinta  de luni, 23.12.2013 in urma unor mici contre intre cei doi, scandalul a izbucnit. Si-au adus jigniri si acuzatii destul de grave, si-au dezvaluit afacerile pe care le au si tot felul de artificii pe care cei doi le cunosc unul despre altul. Catalin Dogaru l-a numit pe primarul Mun Husi "Cel mai mare mincinos posibil in viata". In replica, Ioan Ciupilan nu s-a lasat mai prejos si i-a spus consilierului PDL ca "Oi fi eu mincinos, dar te-am carat in spate in timpul ultimei campanii electorale, imi pare rau!". Acesta auzind lucrurile acestea i-a reprosat la randul sau primarului ca este cercetat in peste 5 dosare penale. Ioan Ciupilan iesindu-si din fire si numindu-l pe acesta "nesimtit", exprimandu-si in acelasi timp dorinta fata de personalul din primaria ca atunci cand se vor convoca sedintele de consiliu, numitul Catalin Dogaru sa fie trecut "nesimtitul Catalin Dogaru".

Sedinta a iesit de sub control, iar cei prezenti au fost nevoiti sa faca o pauza de 10 minute, in care cei doi s-au certat pe holul primariei.

Galerie Foto

catalin-dogaru
cl husean ioan ciupilan catalin dogaru consilierul pdl
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1432 (s) | 34 queries | Mysql time :0.049134 (s)