vineri, 29 martie, 2024

Cisterna rasturnata la Valea Grecului. Pericol de explozie – FOTO/VIDEO

Distribuie:

Publicat:

Update Intervenție la o autocisternă încărcată cu motorină și răsturnată pe DN 24B, în localitatea Valea Grecului, comuna Duda Epureni: Inspectoratul pentru Situații de Urgență "Podul Înalt" al Județului Vaslui intervine cu șapte autospeciale și o ambulanță tip B2 (EPA), doi ofițeri și 22 subofițeri, pentru un accident rutier produs în localitatea Valea Grecului, comuna Duda Epureni. O autocisternă încărcată cu 28.000 litri motorină s-a răsturnat în afara carosabilului. Din autocisternă au loc scurgeri de combustibil. Nu a izbucnit incendiu și nu sunt victime. Circulația pe DE 581 a fost întreruptă, dar acum se circulă pe un singur sens.

Autoritățile au fost mobilizate, la fața locului au fost aduse mai multe utilaje și a fost ridicat un dig pentru a opri scurgerea motorinei pe câmp. Urmează ca motorina să fie transvazată într-o altă autocisternă, iar autovehiculul răsturnat și avariat să fie repus pe roți. La intervenție participă efective aparținând ISU Vaslui, IPJ Vaslui, Drumuri Naționale.

Acțiunea este condusă de domnul colonel Niculae Tătaru, prim adjunct al inspectorului șef al ISU Vaslui.

 

Stirea initiala : Cisterna incarcata cu motorina rasturnata in afara partii carosabile in localitatea vasluiana Valea Grecului, comuna Duda Epureni. Intervine Sectia Husi cu 5 autospeciale, echipaje specializate si o ambulanta EPA cu echipaj paramedical.

 

Se deplaseaza si primul adjunct al inspectorului sef, col. Tătaru Niculae. Intervine si Detasamentul de pompieri Vaslui cu o autospeciala si echipaje specializate. Din primele informatii nu sunt victime. Sunt scurgeri de carburant, fara incendiu. La fata locului a ajuns si prefectul Mircea Gologan .

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img