joi, 25 aprilie, 2024

Citate inspirationale de la Marilyn Monroe

Distribuie:

Publicat:

Citate inspiraționale de la Marilyn Monroe. Considerată a fi una din cele mai frumoase femei din istorie, diva secolului XX s-a făcut remarcat nu doar prin frumusețe ci și prin vorbele sale pline de înțelepciune. Multe femei au fost motivate de către citatele de mai jos, ce va pot face să vedeți viață într-un mod mai optimist.

1. “Sunt egoistă, nerăbdătoare și puțin nesigură. Fac greșeli, mă pierd repede cu firea și uneori sunt greu de manevrat. Dar dacă nu poți să îmi faci față în momentele proaste cu siguranță că nu mă meriți în momentele mele bune.”

2. „Cred că totul se întâmplă cu motiv. Oamenii se schimbă că să poată merge mai departe, lucrurile merg prost că să le poți aprecia atunci când merg bine.”

3. „Daca poți să faci o femeie să radă poți să o convingi să facă ce vrei.”

4. „ Doar pentru că ai dat greș o data nu înseamnă că vei da greș mereu. Continuă să încerci, ai răbdare și mereu, mereu, mereu să crezi în ține, pentru că dacă tu nu o faci, altcineva cine să o facă?”

Citate inspiraționale de la Marilyn Monroe

5. „Ar trebui să începem să trăim înainte să îmbătrânim. Teamă este stupidă. La fel și regretele.”

6. „Pentru toate femeile care cred că sunt grase pentru că nu sunt măsură zero: tu ești cea care este frumoasă, societatea este cea urata”

7. „O față înțeleaptă își cunoaște limitele, o femeie inteligență știe că nu are.”

8. „O femeie înțeleaptă săruta dar nu iubește, ascultă dar nu crede ce aude și pleacă înainte să fie părăsită.”

9. „Iubitul adevărat este bărbatul care te înfioară când te săruta pe frunte sau când te privește zâmbitor sau pur și simplu când se uită pierdut în zare.”

10. „Succesul îi face pe atât de mulți oameni să te urască. Îmi doresc să nu fie așa. Ar fi minunat să mă bucur de succes fără să văd invidia în ochii celor din jur.”

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img