News Flash:

Ciupilan si-a pus viceprimar la HUSI. Liliana Catargiu a primit votul colegilor-FOTO

8 Iulie 2016
3808 Vizualizari | 0 Comentarii
Joi, 7 iulie,Consiliul Local al municipiului Husi, a votat pentru alegerea noului viceprimar al municipiului. Cei 18 consilieri huseni au avut de ales din 2 candidati. Din partea Partidului National Liberal a fost tanarul afacerist husean Alexandru Nechifor, iar din partea Partidului Social Democrat, Liliana Catargiu, inginer de profesie.

In urma numaratorii voturilor, pentru functia de viceprimar al Husului, cu un numar de 14 voturi, a fost aleasa Liliana Catargiu.

Liliana Catargiu este un om de incredere al primarului Ioan Ciupilan, aceasta urmandu-l pe edil chiar si in PDL,  iar apoi aplicand metoda traseismului, a trecut in barca celor de la PSD, odata cu primarul Ciupilan.
Intrecut, actualul viceprimar Liliana Catargiu, inginer la baza, a activat in domeniul EON. In data de 29 decembrie 2011, Claudiu Liciu, administratorul de pe atunci de la Urbancalor, a dispus sa i se faca dosar de angajare Lilianei Catargiu pe un post de inginer la investitii, departament pe care atunci, pe loc a fost infiintat. Adica, inainte de sosirea doamnei Catargiu, acest compartiment nu exista. Iar dupa 6 zile, adica pe 4 ianuarie 2012, acelasi Claudiu Liciu, a anuntat 3 angajati ca vor fi trimisi in somaj pe motiv ca societatea va intra in insolventa.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0932 (s) | 34 queries | Mysql time :0.041277 (s)