News Flash:

Ciurariu: Gestul premierului genereaza nesiguranta, stare de insecuritate si lipsa de respect pentru simbolurile si valorile nationale

16 Aprilie 2014
1702 Vizualizari | 0 Comentarii
Apreciem ca ridicola si cel putin nefericita decizia premierului Victor Ponta de a-si muta biroul in sediul Ministerului Apararii Nationale, dat fiind faptul ca acea cladire reprezinta si sediul mai multor unitati militare.

Aceste unitati au in programul uzual de pregatire si exercitii de alarmare, prin care se masoara capacitatea operationala.
Cum isi va continua primul-ministru activitatea curenta, cum ar putea primi vizitele omologilor sai pe timpul desfasurarii unui astfel de exercitiu, care implica paza intarita a sediului si dislocare de tehnica?

Un astfel de tablou, inedit in spatiul euro-atlantic, ar genera interpretari extrem de nepotrivite in plan extern pentru un stat cu valente democratice declarate.

Prin prezenta domniei-sale in sediul Ministerului Apararii Nationale, Victor Ponta ar trebui sa stie ca impiedica programul normal de pregatire a efectivelor din unitatile militare care isi au sediul in aceeasi cladire.

Daca Victor Ponta se simtea nesigur in biroul de la Palatul Victoria, e de neinteles de ce nu a solicitat o alta resedinta de la RAAPPS, care sa-i asigure conditii optime, in deplina siguranta a activitatii.

Ii reamintim premierului Ponta ca, in timpul atacurilor aviatiei germane din al II-lea Razboi Mondial, familia regala a Marii Britanii nu a parasit Palatul Regal, desi Londra era cuprinsa de flacari.


Intr-un context international fierbinte, cu un conflict iminent foarte aproape de granitele tarii, gestul premierului genereaza nesiguranta, stare de insecuritate si lipsa de respect pentru simbolurile si valorile nationale.

victor ponta palatul regal londra
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1414 (s) | 23 queries | Mysql time :0.033634 (s)