News Flash:

CJ VASLUI arunca pe apa sambetei 350.000 de euro pe o investitie la SJU

29 Iunie 2016
1950 Vizualizari | 0 Comentarii
Spitalul Judetean de Urgenta Vaslui este o vesnica problema, un izvor nesecat de nereguli si lipsuri. Ca si cand lipsa personalului, a conditiilor umane normale in fata temperaturilor caniculare, lacatul de pe usa sectiei de Oncologie nu ar fi fost indeajuns, SJU Vaslui se pregateste de o investitie exorbitanta intr-o gradina terapeutica.

Desi unitatea spitaliceasca a fost reabilitata in cadrul unui proiect european de 14 milioane de euro, lifturile continua sa se strice, instalatia de aer conditionat a fost depasita, medicamentele si materialele necesare lipsesc, investitiile eronate nu se opresc aici. Unitatea demareaza o investitie noua, chiar in curtea spitalului, unde urmeaza sa amenajeze o gradina terapeutica cu plante aromatice. Evident, o asa investitie delicata are nevoie si de bani pentru intretinere. Investitia se ridica la 350.000 de euro, bani care vin de la Consiliul Judetean Vaslui. Incluse in pret sunt si 100 de locuri de parcare pentru toti cei care calca zilnic pragul spitalului.

Statistica arata ca Spitalul Judetean de Urgenta Vaslui are un deficit de 530 de medici, asistenti medicali si personal auxiliar, sectia de Oncologie inchisa iar in celelalte sectii activitatea se desfasoara la limita avariei.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0927 (s) | 23 queries | Mysql time :0.033556 (s)