vineri, 29 martie, 2024

Clarvazatoarea Maria Ghiorghiu, o noua viziune: „Harta Romaniei, cu noul…”

Distribuie:

Publicat:

Clarvazatoarea Maria Ghiorghiu a relatat pe blogul personal ultima viziune pe care a avut-o. Aceasta ultima viziune se centreaza in jurul Romaniei, dupa spusele acesteia.

Dragii mei, in aceasta dimineata m-a trezit o lumina alba stralucitoare, care mi-a luminat Cerul noptii din stanga mea, si astfel vad ca si dincolo de plafonul camerei mele, HARTA ROMANIEI pe un fond albastru peste care ,o forta nevazuta aseaza un patrat negru dens, pe care scria cu alb stralucitor asa: Romania, viitorul Nou Ierusalim! Romania, Tara Duhului Sfant!”

Asadar dragii mei, iata inca o confirmare ,daca mai era nevoie, ca ROMANIA este Tara Duhului Sfant, este Romania Noului IERUSALIM.

Voi mai scrie despre Romania -Noul Ierusalim in articolele urmatoare, deoarece,am trait multe MINUNI in vechiul Ierusalim, in pelerinajul de 10 zile.

Sa ne bucuram si sa multumim DUHULUI SFANT si MAICII DOMNULUI , pentru faptul ca, noi suntem poporul ales, poporul iubit de DUMNEZEU, in care IISUS HRISTOS va veni pentru a doua oara pe Pamant. Cu dragoste, Maria” a scris Maria Ghiorghiu pe blog.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img