miercuri, 17 aprilie, 2024

Claudia Pavel rupe tacerea despre RELATIA cu un concurent de la Exatlon: „Mergem cu el pana la capat”

Distribuie:

Publicat:

La mai putin de o ora pana cand vom ala cine castiga premiul de 100000 de euro, Claudia Pavel a facut o dezvaluire de zile mari despre fostii sai colegi de competitie. Aceasta tine cu ambii finalisti Exatlon.

Chiar daca nu ii plac pronosticurile, Claudia Pavel il prefera pe fostul ei coleg de echipa.

„Este atat de greu de spus cine va invinge la final! Mie nu imi place sa dau pronosticuri si practic niciodata nu imi ies, mai ales in ceea ce priveste aceasta emisiune! Poate de aceea, are si farmec Exatlonul, fiindca este imprevizibil si te tine cu sufletul la gura pana in ultima clipa. Sper totusi sa castige “faimosul” Vladimir, este al nostru, al “Faimosilor”, si mergem cu el pana la capat!

Pe de alta parte, nu pot sa spun cat de mult il respect si pe “razboinicul” Ionut, pentru ca a ajuns atat de departe, a muncit la fel de mult, in aceleasi conditii grele si de aceea, spun jos palaria si pentru el”, a spus Claudia pentru WOWbiz.ro.

Dupa zvonurile potrivit carora intre motociclistul Catalin Cazacu si cantareata Claudia Pavel s-a dezvoltat o relatie amoroasa la filmarile emisiunii „Exatlon“, vedeta a recunoscut ca intre ei exista sentimente, dar ca nu au existat relatii intime si nici nu stia ca sportivul are acasa o iubita.

„Intr-adevar, sunt extrem de apropiata de Catalin. Intre noi clar exista niste sentimente curate, ne-am apropiat. Nu s-a intamplat nimic la nivel fizic care sa concretizeze o relatie, adica n-a existat mai mult decat tinut de mana si imbratisare sincera. Catalin a fost acolo pentru mine, a fost o minune pentru mine si m-a ajutat extraordinar.

Ce sentimente are Claudia pentru Catalin Cazacu

Si nu as fi rezistat acolo atat de mult timp daca el nu era, pentru ca m-a incurajat atunci cand a fost nevoie, a fost langa mine cand am plans si m-a sustinut pana la final. Am trecut cu totii prin niste lucruri pe cat de grele, pe atat de frumoase.

Am facut foamea impreuna, am plans impreuna, am fost bolnavi impreuna si nu ne aveam decat unii pe ceilalti. Si nu-mi gaseam calmul, linistea, fericirea si siguranta de care aveam nevoie decat in ochii celuilalt din fata mea. Acesta a fost Catalin pentru mine.“

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img