joi, 28 martie, 2024

Claudio Pizarro si-a prelungit pentru inca un sezon contractul cu Werder Bremen si a anuntat ca in 2020 se va retrage

Distribuie:

Publicat:

Atacantul peruan Claudio Pizarro şi-a prelungit pentru încă un sezon contractul cu Werder Bremen şi a anunţat că în 2020 se va retrage din activitate, informează lequipe.fr.

"Sezonul viitor va fi ultimul pentru mine. Vreau să-mi închei cariera în condiţii bune", a declarat Pizarro.

În vârstă de 40 de ani, Pizarro şi-a petrecut cea mai mare parte a carierei în Germania, la Bayern Munchen şi Werder Bremen, la care a adăugat scurte perioade la Chelsea şi FC Koln. Peste 300 de goluri a marcat el în aproape 750 de meciuri jucate la cel mai înalt nivel. Cu 192 de goluri înscrise în Bundesliga, Pizarro este pe locul 5 în clasamentul golgheterilor "all time".

Cu Bayern Munchen, Pizarro a câştigat tot ce se putea, campionatul – de 6 ori, Cupa Germaniei – de cinci ori, Supercupa Germaniei, Liga Campionilor, Supercupa Europei, Cupa Intercontinentală şi Cupa Mondială a cluburilor. În plus, el a mai cucerit un trofeu al Cupei Germaniei cu Werder Bremen.

Claudio Pizarro a revenit din vară la Bremen, club pentru care a reuşit cele mai "prolifice" sezoane ale sale, cu 28 de goluri în 2008/2009 şi 29 în campionatul următor.

La naţionala statului Peru, Pizarro a marcat de 20 de ori în 85 de meciuri jucate.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img