joi, 28 martie, 2024

Claudiu Keşeru, despre meciul cu Armenia: ‘Întreg staful tehnic a pregătit meciul de o manieră incredibilă’

Distribuie:

Publicat:

Claudiu Keşeru a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că la meciul cu Armenia el şi colegii săi din prima reprezentativă trebuie să nu see precipiteze şi să răspundă cât mai bine inndicaţiilor, informează News.ro.

“Doar să nu ne precipităm. Întreg staful tehnic a pregătit meciul de o manieră incredibilă. E vorba doar de linişte, să răspundem cât mai bine indicaţiilor care ni se dau. Îmi doresc ca la fiecare meci să dau tot ceea ce am mai bun. Îmi doresc ca mâine să demonstrăm contrariul (n.r. – că echipa nu are probleme mentale în momente dificile)”, a spus Keşeru.

El a precizat că după meciul cu Germania, de vineri, pierdut cu scorul de 1-2, a simţit dezamăgire pentru colegii din naţională. “Ar fi anormal să nu-mi fi dorit să fiu pe teren în orice moment. Dezamăgire pentru băieţii am simţit după meciul cu Germania. Ţinând cont de eforturile pe care le-au făcut, a fost un moment în care îţi dai seama că toate lucrurile făcute înainte s-au dărâmat”, a adăugat fotbalistul.

Naţionala României va întâlni Armenia, luni, de la ora 21.45, pe Stadionul Steaua, în grupa J a preliminariilor europene ale Cupei Mondiale. Apoi, în ultimele două etape ale grupei, România va juca tot acasă cu Islanda, la 11 noiembrie, şi în deplasare cu Liechtenstein, la 14 noiembrie.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img