joi, 28 martie, 2024

Clientii Orange Romania care folosesc, incepand de marti, aplicatia My Heartbeats pentru a trimite persoanelor dragi sunetul inimii lor primesc bonus de date

Distribuie:

Publicat:

Clienţii Orange România care folosesc, începând de marţi, aplicaţia My Heartbeats pentru a trimite persoanelor dragi sunetul inimii lor primesc bonus de date din partea companiei de telefonie, conform unui comunicat al operatorului de telecomunicaţii, potrivit Agerpres.

Aplicaţia My Heartbeats din cadrul secţiunii dedicate din My Orange permite clienţilor companiei să trimită celor dragi sunetul inimii lor, în perioada 4 februarie – 16 martie, precizează compania de telefonie.

"Aplicaţia măsoară bătăile inimii şi le transformă în bonus de date, câte 100 MB pentru fiecare bătaie a inimii. Atât clienţii care trimit bătăile inimii, cât şi cei care le primesc, sunt recompensaţi cu până la 200 GB de internet cadou", se menţionează în comunicatul Orange România.

În cadrul aceleiaşi campanii, în funcţie de vechimea în reţea, clienţii Orange cu abonamente mobile vor fi recompensaţi cu un bonus de până la 200 de euro, câte 10 euro pentru fiecare an petrecut în reţea, ce pot fi folosiţi pentru achiziţia de telefoane, accesorii si alte dispozitive, menţionează sursa.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img