joi, 28 martie, 2024

Clipe de groaza pentru Dan Ciotoi. Artistul s-a rasturnat cu masina in drum spre litoral

Distribuie:

Publicat:

Dan Ciotoi a fost implicat intr-un accident in judetul Braila. In drum spre litoral, artistul s-a rasturnat cu masina scapata de sub control, cel mai probabil, din cauza gropilor din asfalt. Solistul formatiei „Generic” a fost preluat de o ambulanta si transportat la spital pentru ingrijiri medicale.
Accidentul a avut loc pe drumul comunal 16, intre localitatile Viziru si Tufesti, judetul Braila. Artistul Dan Ciotoi, care se afla la volan, nu a mai putut controla masina, care s-a rasturnat intr-un sant, scrie Obiectiv Vocea Brailei.

Solistul formatiei Generic a fost transport la spital, alaturi de o alta persoana aflata in autoturismul rasturnat. Medicii spun ca starea artistului din Dambovita, in varsta de 61 de ani, nu este una grava. Pasagerul nu s-a ales cu rani, ci doar cu o sperietura groaznica.
Potrivit sursei citate, Dan Ciotoi venea dinspre zona Moldovei si se indrepta spre litoral. In autoturism, politistii au descoperit si orga folosita de artist in concerte. Solistul a circulat pe DC 16 Viziru – Tufesti pentru ca drumul, care face legatura intre localitatile Viziru si Cuza Voda este inchis pentru lucrari.
Politistii au intocmit, in acest caz, un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa. sursa: Libertatea.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img