joi, 25 aprilie, 2024

Clipe de groaza pentru o angajata din statia MOL din Vaslui

Distribuie:

Publicat:

In dimineata zilei de sambata, 29 octombrie, in jurul orei 05.10, echipa de interventie din cadrul Detasamentului 1 Jandarmi Mobil al Inspectoratului de Jandarmi Judetean Vaslui,  aflandu-se in serviciul de patrulare pe raza municipiului Vaslui, a fost directionata de catre dispecerul de serviciu sa se deplaseze pe strada Traian la benzinaria MOL. 

Avand in vedere cele sesizate, patrula de ordine publica s-a  deplasat la fata locului, iar dupa verificarile efectuate, a stabilit ca numita S.A, in timp ce se afla de serviciu in statia benzinariei MOL de pe strada Traian, a fost amenintata cu un cutit de o persoana de sex feminin.
Jandarmii au identificat si imobilizat persoana in cauza, B.A.E. de 41 de ani, din municipiul Vaslui, asupra careia s-a gasit un cutit de bucatarie  cu o lungime de 26 cm.
La fata locului a fost solicitat un echipaj medical din cadrul S.A.J. Vaslui, care a preluat-o pe numita B.A.E, intrucat aceasta figureaza in evidente cu probleme psihice. Persoana a fost condusa la Spitalul Judetean de Urgenta Vaslui si internata la Sectia de Psihiatrie.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img