joi, 28 martie, 2024

Clipe dramatice pentru Ioana Tufaru! Si-a internat sotul in spital, cu pneumonie, in plina pandemie de coronavirus: „Am inima franta”

Distribuie:

Publicat:

Ioana Tufaru și-a internat soțul în spital, Ionuț având probleme la plămâni.

Ioana Tufaru și-a internat soțul în spital, acum cîteva zile. Ea și-a anunțat amicii, pe facebook, că se simte cu „inima frânta”, după ce a postat locația în care se afla alături de partenerul ei de viață, Ionuț Mardare.

Ei au ajuns la Spitalul de Pneumoftiziologie Sfântul Ștefan, din București, iar amicii au fost exterm de îngrijorați, mai ales că Ioana nu a dar mai multe detalii legate de vizita la unitatea spitalicească. 

Ioana Tufaru și-a internat soțul în spital: "Sunteți bine? Mă sperii!"

„Ce s-a întâmplat Ioana ???…. Ce ați pățit?! Doamne ferește!! Sunteți bine?! Mă sperii!!”, au postat amicii apropiați ai Ioanei Tufaru. "Soțul meu, niste probleme! O pneumonie, se pare, l-am internat!”, a explicat Ioana.

„Imi pare rau, aveti grija…sper sa-i faca si testul de covid..(ca asa e procedura..cica) sanatate maxima!!!”, a reacționat o altă amică, îngrijorată de faptul că cei cu afecțiuni la plămâni sunt mai expuși la coronavirus, după cum s-a anunțat în timpul pandemiei. „Nu știu! O să vedem!​”, a încheiat Ioana Tufaru.

 

sursa: wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img