vineri, 29 martie, 2024

Clipe grele la Teatrul de Revista! Urmasa Stelei Popescu a ajuns la spital

Distribuie:

Publicat:

Au fost momente de groaza la Teatrul de Revista. Actrita Valentina Fatu, considerata urmasa Stelei Popescu, s-a simtit rau inaintea spectacolului programat sambata seara. Ea a ajuns la spital, pe perfuzii. Dupa ce si-a revenit, Valentina a transmis un mesaj tuturor celor care au sustinut-o:

“Vreau sa spun, cu tot glasul pe care-l am acum,…sa le spun doctorilor de ieri si spectatorilor, de asta seara, ca impreuna m-au vindecat! Si sa le multumesc, cu toata inima mea!  Si ar mai fi ceva: ieri seara, pentru prima oara in 24 de ani de teatru, nu am jucat, desi eram trecuta pe afis”.

Momente de groaza la Teatrul de Revista: "Sunt obisnuita sa lupt, sa muncesc, sa caut in tacere"

“Oamenilor acelora…care au fost acolo, in teatru…as vrea sa le spun ca imi pare tare rau…si nu o fac doar ca sa ma scuz…ci pentru ca n-as vrea, pentru nimic in lume, sa se creada ca nu ne pasa, ca nu ne gandim la ei… Sunt obisnuita sa lupt, sa muncesc, sa caut in tacere….si sa nu ma plang niciodata…N-am s-o fac nici acum! Dedic postarea asta si minutul asta in care, uimitor, spun tot ce simt, si nu ma cenzurez ( o fi de la perfuzii?) dedic, deci, momentul asta…generatiei de uriase actrite, de dinaintea mea, care m-au inspirat si care, prin forta si talentul lor uluitor, au schimbat, pentru totdeauna, perceptia asupra genului revuistic!”, a continuat Valentina Fatu.

Momente de groaza la Teatrul de Revista: "Imbratisari si gandul meu sincer, de bine si de sanatate, tuturor!"

Din fericire, au trecut acele momente de groaza la Teatrul de Revista. "Si spectatorilor nostri care ne aplauda, si-atunci cand stim si noi ca n-am merita…Imbratisari si gandul meu sincer, de bine si de sanatate, tuturor! Echipei de specialisti de la Spitalul "Sfanta Maria", profesorului Sarafoleanu, dr. Specialist Violeta Melinte, asistentelor…pretuirea mea definitiva!”, a incheiat Valentina Fatu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img