vineri, 29 martie, 2024

Clipe halucinante petrecute in Anglia! Un roman a amenintat ca se arunca de pe pod! “Sari, sari, sari!”, au strigat in cor englezii prezenti la potentiala tragedie – FOTO, VIDEO

Distribuie:

Publicat:

Intr-un strigat disperat dupa ajutor, un roman in varsta de 50 de ani, ramas fara adapost dupa ce ajuns pe strazi in urma cu doua saptamani, s-a urcat pe Podul Pero din Bristol, Marea Britanie, protestand si amenintand ca se arunca in apa daca nu i se rezolva situatia locativa.

Incidentul a avut loc sambata, 23 septembrie, la ora 16.45.

Potrivit Daily Mail, Nelu Iordache a venit in Marea Britanie in 2012 si s-a mutat in Bristol in urma cu doi ani. Acum lucreaza intr-un restaurant, langa Bath.

Romanul spune ca s-a certat cu proprietarul casei unde locuieste, iar acesta l-a lasat fara adapost. Potrivit lui Iordache, proprietarul ii cerea bani in fiecare zi, iar la un moment dat a refuzat sa ii mai dea. 

Drept urmare, i-au fost luate cheile si a fost dat afara din casa. Iordache sustine ca a raportat incidentul politiei, insa i s-a spus ca nu il pot ajuta sa intre in apartament pentru a-si recupera bunurile.

Suparat pe autoritati pentru ca nu il ajuta sa rezolve situatia, romanul nostru a decis sa protesteze pe podul Pero, din Bristol. 

Nu e de mirare ca, in scurt timp, zeci de britanici s-au strans sa asiste la la spectacolul oferit de Iordache, unii dintre ei chiar incurajandu-l sa sara!

“Sari, sari, sari”, se putea auzi strigandu-se din multime.

Dupa ce un alt barbat, aflat sub influenta bauturilor alcoolice, a sarit de pe pod, un alt britanic a inceput sa strige spre Iordache: “Uite, el a reusit, a sarit! Poti sa o faci si tu!”.

Romanul, care in timpul incidentului si-a dat jos hainele, le-a spus ulterior politistilor ca nu avea de gand sa isi faca rau, iar agentii sustin ca nu au tratat evenimentul ca pe o tentativa de sinucidere.

Iordache, tatal a doi copii, a spus ca s-a urcat pe pod pentru a protesta si ca este o persoana onesta.

“Asta este viata mea. Vreau doar sa fiu ajutat, nu mi-am dorit sa am asemenea probleme. Azi am venit sa protestez pentru ca sunt o persoana cinstita”, a declarat romanul.

Purtatorul de cuvant al politiei din Avon si Somerset a condamnat comportamentul si comentariile celor care s-au strans sa asiste la incident, asta in timp ce ofiterii incercau sa rezolve situatia.

sursa: Observator

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img