miercuri, 24 aprilie, 2024

Clipe teribile pentru o mireasa! Nuntasii s-au ingrozit cand au vazut ca tanara s-a pus in genunchi pe ringul de dans, tinandu-se cu mainile de cap! Medicii au descoperit in capul ei…

Distribuie:

Publicat:

Mireasa din imaginile alaturate a avut parte de o surpriza neplacuta chiar in ziua nuntii insa, din fericire, totul s-a terminat cu bine pentru ea.

Tanara, pe nume Kelly, se afla la petrecerea ei, chiar in mijlocul invitatilor, in momentul in care a inceput sa se comporte ciudat. Incepuse sa fie confuza, schita cu greu zambetele si avea dificultati in a se concentra.

Mama ei observase ca nu este in apele ei chiar de dimineata, insa de frica sa nu strice ceva nu a intrebat-o ce se petrece. Totul a culminat cu momentul in care Kelly a cazut in genunchi pe ringul de dans si a inceput sa tipe necontrolat, tinandu-se cu mainile de cap.
Proaspatul ei sot si cativa prieteni au dus-o de urgenta la un spital, unde au stat cu sufletul la gura ca sa afle ce s-a intamplat. Medicul a consultat-o, s-a uitat la capul ei, iar in momentul in care i-a dat parul la o parte a descoperit in partea din spate, la ceafa, un lucru socant.

Kelly avea acolo o larva de taun, lunga de peste un centimetru, care probabil se infiltrase in pielea ei intr-o excursie in Costa Rica, unde facuse petrecerea burlacilor.

Din fericire operatiunea de extragere nu a durat decat cateva minute, iar seara a putut continua intr-o nota vesela.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img