miercuri, 24 aprilie, 2024

Coada la intrarea Stadionului din Husi : ACS Husana a reusit sa revitalizeze sportul husean – FOTO/VIDEO

Distribuie:

Publicat:

Sambata, 24 august, la Stadionul Municipal Husi, noul club sportiv ACS Husana, a disputat acasa primul sau meci din Liga a 3a.Chiar daca oaspetii au castigat cu scorul de 1 la 0, echipa huseana s-a bucurat de prezenta in tribuna a 1200 de persoane. Prezenta unui numar atat de mare de suporteri nu a facut decat sa bucure conducerea clubului si sa le ofere jucatorilor din teren ambitia de a oferi un spectacol . ACS Husana a jucat bine, a avut sanse peste sanse, suturi pe poarta, insa parca le-a lipsit puterea si zvacul . Cel mai probabil si emotiile primului meci i-au facut pe baieti sa fie putin timorati . Per total, lucrurile prind contur la Stadionul Municipal Husi, mai ales ca acesta a fost reabilitat de catre primarie si au fost montate garduri, scaune si camere de supraveghere .

Un factor principal si decisiv in evolutia echipei de fotbal husene o are domnul Ioan Ciomaga, directorul general din cadrul firmei VIACONS RUTIER, care a investit sume enorme și multa incredere . Fara sustinerea acestuia, echipa poate nu ar fi fost astazi aici . Un alt lucru imbucurator este ca la momentul actual, mai toate firmele si afaceristii din municipiul Husi au facut front comun si au devenit parteneri ai echipei pentru a se putea sustine in continuare si pentru a functiona la capacitate maxima .

La sfarsitul meciului, Daniel Dobrea, presedintele echipei i-a felicitat pe baieti si a transmis un mesaj catre huseni :

“In primul rand, vreau sa felicit publicul pentru ca a venit intr-un numar atat de mare astazi alaturi de noi. În ceea ce privește jocul baietilor, eu ma declar mulțumit. Am avut ocazii de gol si asa cum este in fotbal, ocaziile uneori se razbuna.  Vreau sa le transmit băieților  sa fie un pic mai concentrati si dedicați. Cu siguranță, si emotiile si-au spus cuvantul .Urmatorul meci il vom disputa pe 31 august in judetul Galati . Mergem cu incredere . Hai Husana !”  declara presedintele ACS HUSANA

 

CLICK VIDEO AICI

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img