vineri, 29 martie, 2024

Coalitia care ar putea ZGUDUI majoritatea PSD-ALDE! Ce se poate intampla din toamna

Distribuie:

Publicat:

oamna se numara bobocii, iar pe scena politica se pregatesc o serie mutari cu adevarat incendiare. Presedintele PNLLudovic Orban, a anuntat ca partidul sau asteapta cel mai bun moment pentru a depune o motiune de cenzura impotriva Guvernului PSD.

“Sa nu punem carul inaintea boilor, sa nu vindem pielea ursului din padure, nu suntem in sesiune parlamentara. Cand va incepe sesiunea, in septembrie, cu siguranta ca vom cauta cel mai potrivit moment in care vom avea cele mai mari sanse pentru a trimite acasa acest guvern. Daca tara n-ar avea guvern, ar fi mai bine decat sa aiba Guvernul Tudose. Cu siguranta vom cauta sa trimitem la plimbare acest guvern care a bulversat intreaga societate. Discutiile le vom purta, dar acum n-o sa va spunem cu ce parlamentari discutam”, a declarat Ludovic Orban Factorul cheie in acest joc este Victor Ponta. El a anuntat ca lanseaza in aceasta toamna un nou proiect politic format si ii cheama alaturi de el pe toti nemultumitii din PSD, iar surse politice sustin ca vom avea cateva nume surpriza care i se alatura fostului premier.

Victor Ponta si Sorin Grindeanu au fost la doar un pas sa obtina majoritatea si la motiunea de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu. Daca Victor Ponta si aliatul Sorin Grindeanu reusesc sa rupa cu doar cateva votri in plus fata de ceea ce a fost la motiunea de cenzura, atunci calculele politice se complica extrem de mult. O eventuala pierdere a majoritatii de catre PSDALDE nu va insemna automat si pierderea Guvernului. Opozitia este extrem de fragmentata si va fi nevoie de niste negocieri extrem de bine conduse pentru a furniza un Guvern al opozitiei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img