sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Cod galben de vreme rea pentru mai multe zone din tara! Ce judete sunt afectate

Distribuie:

Publicat:

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, astazi, o atentionare nowcasting cod galben de vreme rea, valabila pentru mai multe zone din tara.

Cod galben de furtuna in Timis si alte doua judete din nordul tarii emis de meteorologi in regim de nowcasting, sambata dimineata, a anuntat ANM.

Conform Administratiei Nationale de Meteorologie, sambata dimineata, pana la ora 9:00, in localitati din judetul Timis (Jimbolia, Sacalaz, Lenauheim, Carpinis, Comlosu Mare, Sanmihaiu Roman, Teremia Mare, Biled, Cenei, Uivar, Sandra, Iecea Mare, Gottlob, Checea si Otelec) se vor semnala descarcari electrice, averse care vor cumula 20-25 l/mp, grindina de dimensiuni mici si posibile intensificari ale vantului.

Vezi si: Prognoza meteo pentru sambata, 2 iunie: Sunt anuntate furtuni si descarcari electrice

Cod galben de furtuna si instabilitate atmosferica a fost emis si pentru mai multe localitati din judetele Maramures (Sighetu Marmatiei, Seini, Tausii-Magheraus, Cicarlau, Sapanta, Remeti, Campulung la Tisa, Sarasau) si Satu Mare (Satu Mare, Turt, Livada, Mediesu Aurit, Ardud, Lazuri, Halmeu, Odoreu, Calinesti-Oas, Vetis, Orasu Nou, Moftin, Paulesti, Turulung, Culciu, Micula, Dorolt, Botiz, Viile Satu Mare, Apa, Doba, Pomi, Valea Vinului, Terebesti, Agris).

In aceste zone se asteapta descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului, ploi cu caracter de aversa care vor depasi 25 l/mp si grindina de mici dimensiuni.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img