sâmbătă, 20 aprilie, 2024

COD GALBEN LA VASLUI! VEZI AICI FENOMENELE

Distribuie:

Publicat:

Meteorologii au emis coduri galbene de ceata pentru Bucuresti si alte 21 judete din tara. Politistii anunta ca in Capitala vizibilitatea este scazuta, iar suprafata carosabila este umeda, ceea ce poate cauza derapaje. 

In Bucuresti si Cluj se semnaleaza ceata care determina scaderea vizibilitatii, local sub 200 m si izolat sub 50 m, codul fiind valabil pana la ora 9.00.

In Alba, Brasov si Sibiu codul galben de ceata va fi in vigoare pana la ora 10.00. In judetele Constanta, Tulcea, Vrancea, Iasi, Vaslui, Bacau, Neamt, Botosani, Galati, Buzau, Braila, Ilfov; Ialomita, Prahova, Dambovita: Giurgiu si Calarasi avertizarea este valabila pana la ora 11.00.

Politistii recomanda soferilor sa circule cu prudenta mai ales ca sunt si caderi de polei, sa adapteze in permanenta viteza la conditiile meteo-rutiere, sa pastreze o distanta suficienta pentru a putea frana in conditii de siguranta, sa nu bruscheze comenzile autoturismului, sa asigure o buna vizibilitate a parbrizului, lunetei, geamurilor laterale si oglinzilor retrovizoare.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img